Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom eldönteni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom eldönteni, hogy mit érzek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akivel eddig egyszer láttuk egymást, majd később elkezdtünk beszélgetni... Igazából ő nagyon belém van esve, de én nem vagyok szerelmes belé, csak tetszik egy kicsit. A múltamból tanulva eldöntöttem, hogy én valakivel csak úgy jövök össze, hogy tényleg szerelmes vagyok belé és úgy látom, hogy együtt tudnánk lenni hosszútávon. Viszont most nagyon rosszul érzem magam, mert tudom milyen, ha valaki összetöri a szívedet és nem szívesen tenném ezt ezzel a fiúval. Szeretne velem találkozni is, de én nem nagyon szeretnék.. Barátnőm szerint találkoznom kéne vele és adni neki egy esélyt. Ti mit gondoltok? Egyébként általában minden fiút elutasítok, az is csoda, hogy egy kicsit tetszik ez a fiú... De úgy érzem, már ez is csökken napról-napra, amit érzek iránta. Nem tudom, most azért vagyok ilyen, mert a tökéletesre várok?
2019. máj. 3. 23:31
 1/6 A kérdező kommentje:
A kérdésemet átfogalmaznám: Miért nem tudok valakibe tényleg szerelmes lenni?
2019. máj. 3. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Adj neki egy esélyt.
2019. máj. 3. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak nem annyira ismered a srácot, akkor adj neki esélyt! Ismerkedj, majd aztán eldontod
2019. máj. 4. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom hány éves vagy, de ha fiatal vagy, nyugodtan válogass kedvedre valót, hisz manapság már megtehetjük, hogy nekünk a tökéletes kell! Szóval én azt mondom, várj még az igazira.
2019. máj. 4. 01:13
 5/6 anonim válasza:
43%
Szerintem mindenkepp adj neki egy eselyt
2019. máj. 4. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki tökéletes, és senkise az!
2019. máj. 4. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!