Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet így? Hogy történhet ez? Normális ez?
Az a helyzet, hogy volt egy tanárunk, aki 3 évig tanított. Utolsó évben elment másik iskolába egyéb okok miatt de nem volt velünk baja közelebb volt neki az a suli. Még 9.ben volt vele egy romantikus álmom és amikor a szemébe néztem, mindig nagyon zavarba jöttem. Gyorsabban is dobogott a szívem nagyon szép szeme van! De csak ezt éreztem, semmi mást.Most, hogy nem látom mindennap kezdem azt érezni, hogy belé szeretek. Volt azóta meglátogatni minket és akkor is máshogy éreztem. Azt éreztem, vonzódik hozzá. Egy 40+os családos emberről van szó tehát nem egy fiatal tanártól akibe sokan szerelmesek, sőt szerintem nagyon kevés diák érez iránta ilyet. Hogy lehet ez, hogy most vagyok belé szerelmes, amikor már nem is látom naponta?
Folyton róla álmodom. Mit tegyek? 19/L
Ne gondolkodj rajta, és akkor nem fogsz róla álmodni.
Ez még nem szerelem, gyakori, hogy egy diák vonzódik a tanárához. Foglalkozz a korodbeli fiúkkal, és akkor majd vonzalmad egy hozzád való fiú felé fog irányulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!