Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez lehet így? Hogy történhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet így? Hogy történhet ez? Normális ez?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy volt egy tanárunk, aki 3 évig tanított. Utolsó évben elment másik iskolába egyéb okok miatt de nem volt velünk baja közelebb volt neki az a suli. Még 9.ben volt vele egy romantikus álmom és amikor a szemébe néztem, mindig nagyon zavarba jöttem. Gyorsabban is dobogott a szívem nagyon szép szeme van! De csak ezt éreztem, semmi mást.Most, hogy nem látom mindennap kezdem azt érezni, hogy belé szeretek. Volt azóta meglátogatni minket és akkor is máshogy éreztem. Azt éreztem, vonzódik hozzá. Egy 40+os családos emberről van szó tehát nem egy fiatal tanártól akibe sokan szerelmesek, sőt szerintem nagyon kevés diák érez iránta ilyet. Hogy lehet ez, hogy most vagyok belé szerelmes, amikor már nem is látom naponta?

Folyton róla álmodom. Mit tegyek? 19/L

2019. máj. 5. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem szerelem, csak vágy
2019. máj. 5. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Ne gondolkodj rajta, és akkor nem fogsz róla álmodni.

Ez még nem szerelem, gyakori, hogy egy diák vonzódik a tanárához. Foglalkozz a korodbeli fiúkkal, és akkor majd vonzalmad egy hozzád való fiú felé fog irányulni.

2019. máj. 5. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
Csak szimpla vonzalom, amibe bele lovallod magad. :) De nyugi, szinte mindenki életében van egy idősebb személy aki iránt vágyakozik egy darabig. Nem kell túl gondolni, mert elmulik és később csak mosolyogsz rajta. :) Valószínű a tapasztalata ami vonzó lehet, vagy hoyg tiltott, szóval próbáld meg le foglalni magad, el fog múlni. Nyugi! :)
2019. máj. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!