Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Mit csináljak? Történhet ilyen? (bővebben lent)
Szóval öten vagyunk barátnők, és az osztályban volt egy fiú akinek tetszett az egyikük, és én segítettem neki(k) hogy összejöjjenek, de a lány nem szerette viszont. A srác nagyon jó fej, és nagyon jó barátok lettünk, viszont megutálták egymást a barátnőmmel. Tegnap viszont tegnapelőtt reggel (vagy talán tegnap..) megölelte őt, hogy "elköszönjön"... Mivel egy nagy teniszes és átjött nehány éve a mi sulinkba, vannak a teniszpályán (mindig oda jár) baráta, és elméletileg össze is jött az egyik lánnyal aki az egyik teniszes társa. Nem akarja nekünk elmondani hogy tényleg sikerült-e neki, de nem is baj.
Viszont vannak ilyen pillanataink amikor, amikor órán egyszer csak össze akad a tekinthetünk, egymás szemébe meredünk aztán elmosolyodunk és nevetésben törünk ki, aztán néha megkérdezzük egymástól hogy: "Mi van?" :D És a lábát is mindig felém fordítja, (az emberek általában a-, vagy az felé fordítja a lábát amit, akit kedvel úgyhogy, ez jelenthet valamit..) lehetséges hogy tetszem neki, igazából eléggé különbözünk, de pont kiegészítjük egymást, mert ő ez a kedves, vicces stílusú fiú, én viszont elég kemény, de jó a humorom és van egy aranyos oldalam is. (szóval tsundere vagyok :D(és anime fan is) Nagyon kevesen vagyunk az osztályban, és az barátnőm is elment másik suliba, úgyhogy egy ilyen lezárás történt. Ketten mentek el közülünk úgyhogy már csak hárman vagyunk, és ma tesi órán el is mondtam nekik hogy azt hiszem tetszik nekem.... Igazából semmiben sem vagyok biztos... De az egyikük (aki kicsit jobban bele volt vonva ebbe az egészbe) rögtön elkezdte hogy: "Jaaaj, én úgy tudtam!" :D Igazából arra vagyok kiváncsi hogy szerintetek vajon belém szerethet-e? És bocsi hogy ennyire hosszú lett! XD Persze a lányok úgyis megpróbálnak majd össze hozni vele, de ez három alkalomból még csak egyszer sikerült nekik... XD
És mégegyszer bocsi hogy ENNYIRE hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!