Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Ma elveszítettem az utolsó jó dolgot is ami történhet velem. Egy lányt, aki az álmaim volt, akármit megadtam volna neki de elszakadtunk.
Figyelt kérdés
A hobbimat is mivel sérüléseim vannak vannak. Egyszerűrn nemtudom mit csináljak, semmi tervem, célom sincs pedig nem vagyok egy elveszett ember, teljesen padlón vagyok. Elvesztettem őt is.2018. szept. 13. 21:25
1/2 anonim válasza:
Szia! Próbáld meg elfelejteni!! Nehéz de sikerülni fog legyél tobbet a barátaiddal! Ha ők ezt nem ertenék meg akkor beszélgess az interneten rengetegen vannak hasonló bajban (!?) ha gondolod rám írhatsz és beszélhetünk ❤
2/2 anonim válasza:
hát én együtt tudok veled érezni! engem is hitegetett az a hülye pic sa hogy én vagyok neki a legjobb annyira szeret hogy nagyon aztán egyszer csak rám unt jött egy pali aztán ő jobb volt. pedig ő volt az első szerelem azóta megjártam a pszichiátriát miatta nem tudok megbízni nőbe és szerelmes sem tudok lenni. ő már családos én meg még mindig nem voltam nővel sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!