Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Tudnátok nekem segíten...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudnátok nekem segíteni? (fiú)

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel régóta barátok vagyunk, de nekem többet is jelent annál. Chatelni nem nagyon szoktunk, élőben szoktam vele találkozni, de sajnos úgy se tudunk sokat. Mindig nagyon jól érezzük magunkat egymással, mindig mosolyog, komoly témákról is lehet vele beszélni. Azt hallottam, hogy lett egy barátja, de nem biztos forrásból, kb. 50% az esélye. Próbálom elérni, hogy érintkezzünk, (pl. kézfogás), de ez sajnos még nem sikerült.

Kérdéseim:

1. Hogyan kérdezzem meg, vagy hogyan érjen el, hogy megtudjam, hogy van-e barátja?

2. Hogyan adjam a tudtára, hogy többet érzek szimpla barátságnál?

Nem akarok nagyon rámenős lenni, mert az a barátság végét is jelenthet. Valami volt már hasonló helyzetben?

2019. máj. 5. 20:29
 1/3 Dani0628 válasza:
100%

Mennyi idősek vagytok és mióta vagytok barátok?

Először is azt kellene valahogy kiderítened, hogy vajon te bejössz-e a csajnak, erre vannak nagyon jó videók meg egyéb dolgok, de saját tapasztalatokból merítve, írok pár dolgot, amikre érdemes odafigyelned. Ha pl többen vagytok és akkor is általában melletted van, keresi a társaságod az már jelenthet valamit, vagy ha jobban odafigyel rád, nevet a vicceiden stb...

Illetve, fontos lenne még most az elején, hogy igenis bátor vagy és mersz hozzá közeledni és picit többet mutatni felé, mint barát.. azon meg ne is aggódj, hogy hogyan mondod el neki, mert ehhez marhára értenek a lányok és hidd el előbb tudni fogja, mint ahogyan te eltervezed a nagy vallomást :D.

2019. máj. 5. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Akármilyennyire is fura, de a lányok szeretik, ha egyenes vagy velük. Egyszerűen csak nyögd ki neki, hogy "Hé. Tudom, hogy barátok vagyunk, de nem akarsz velem eljönni randizni?" (Hagyj neki 1-2 napot, hogy gondolkozzon.= ilyenkor a barátnőkkel megbeszélik, hogy elmenjen-e veled. És ha jól ismernek, akkor azt mondják, hogy igen! Mert nincs annál romantikusabb, amikor két barát összejön)

Legyél egyenes! Nincs annál rosszabb, mint amikor nem tudja a lány, hogy neked bejön-e. Felejtsd el, hogy megfogd a kezét mielőtt közölnéd vele a randit!

Ha elmegy veled, az még nem jelenti azt, hogy te is bejössz neki, mert lehet addig nem is gondolt rá, hogy ti úgy legyetek együtt. Ha igen, akkor nyert ügyed van.

A randi! Ha lehet akkor majdnem egész napos legyen. Vagy legalább egy délután! Több dolgot is szervezz be, mert te hívtad el. Ne hagyd, hogy unatkozzon. Viszont mielőtt bejelented, hogy moziba mentek, kérdezd meg, hogy ő is benne van-e. Lehet akár így is. Mozi, kaja, séta, közben fagyi. (Ez egy tipikus randi ötlet)

Ha jól ismered, akkor tudni fogod, hogy hova vidd! Elég egy sima parkban fagyizás is. Vagy múzeum, ha olyan tipus.

Udvariasság! A randi napján beszélj az apjával, vagy az anyjával, hogy elviszed randizni és még nem tudod, hogy mi sül ki belőle. Miért? Mert imádják a lányok, ha udvarias vagy! Nem akarod feleségül kérni igaz, de hosszú távon, ha nem tudja a szülő a dolgot, az baj. (És ha bejelented nekik, akkor már a szülőket is megvetted. Egy kis csoki nem árt az anyának, vagy virág, de a csoki olcsóbb.)

A randin ne mássz rá, de közeledj felé. Már megfoghatod a kezét. Átkarolhatod. És bókolj neki! Legyél vicces. Ha bénán vagy vicces, az aranyos. Szóval elüthetsz pár béna poént is.

Ha sokat mosolyog az azt jelenti, hogy jól érzi magát. A randi végén adj puszit az arcára, ha nagyon úgy érzed nyert ügyed van, akkor csókold meg. De ne mássz rá!! Egyszerű csók legyen.

És hívd el megint randizni.

Ne vidd haza későn! A szülők nem szeretik, és később lehetnek ezekből a pici dolgokból baj.

Legyél romantikus. Nem kell vinned rózsát, de ha tudod, hogy szereti, akkor igen. Egy szál elég.

Ha sétáltok akkor is letéphetsz neki egy virágot, de csak olyat ami természetben nő. (És nem ültették oda! Pici, sárga. Ilyet keress) és a tipikus mondatot is elmondhatod. "Virágot a virágnak". Elcsépelt, mindenki ismeri, mégis szeretik a lányok. De kitalálhatsz valami frappánsabbat is.

Folyamatosan érdeklődj felőle a randin.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Sok sikert.

Ui: legyen nálad kabát, ha ő nem vinne..ráadhatod, ha fázik. Elcsépelt..de imádják.

16 lány, biszexuális. Bízhatsz bennem.

2019. máj. 8. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

Mesélj történetek, mert akkor neki is eszébe jut valami és így nem lesz kínos csönd.

2019. máj. 8. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!