Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ilyen lányok?
Sziasztok.
Kicsit hosszu lesz, keszulj fel.
Eloszor is leszogeznem, hogy tudom ezert a posztert sok savat fogok kapni a nyakamba :D
(+ekezetekert bocsi, angol billentyuzet)
Mar egy ideje erlelodik bennem a gondolat, hogy el kene kezdenem ismerkednem.
Mivel en nem vagyok ez a random leszolitok valakit a kisboltban tipus ezert gondoltam miert ne alapon korbeneznek itt GYK-n elsonek, a tapasztalatok alapjan sokkal normalisabb felfogasu lanyok vannak itt, mint pl. Tinderen es tarsain. Tudom-tudom nem tarskereso, de ki tudja mi sulhet ki.
Magamrol par szot: egy 19 eves srac vagyok, fekete haju, sotetbarna szemu. Testalkatom atlagos, nem vagyok se tulsulyos se izomagy. A 174-175 koruli magassagommal nem vagyok egy zsiraf, de alacsonynak se mondanam magam. Nem vagyok egy konyvmoly, de erdekel a tortenelem, fantasy es a krimik vilaga. Szabadidomben focizni jarok, nyelveket tanulok(jelenleg a japan nyelvbe szerettem bele), animet/filmeket nezek vagy eppen gepen jatszok, mint a fiuk tobbsege. Ezenkivul szeretek biciklizni, kirandulni, kimozdulni. Szeretem a horror, krimi es fantasy filmeket. Ha zenerol van szo nalam a rock a nyero. Az ertekrendem szerintem rendben van. Az a fajta vagyok, aki szeret celokat kituzni maga ele, es azokert harcolni. Nem vagyok az a bekepzelt tipus, de ha kell a sarkamra allok. Tavol allnak tolem a karos szenvedelyek. Nem vagyok nyalas tipus, de szeretem ereztetni a lannyal, hogy fontos nekem. Ugyanezt visszafele is igenylem. Baratsagosnak es segitokesznek tartom magam. Nem vagyok rest odalepni valakihez ha latom logatja az orrat. Tudom egy-egy barati gesztus, jo szo mennyit jelenthet. Iden erettsegizek, utana vagy rendornek, vagy tuzoltonak szeretnek tovabbtanulni.
Nagyjabol ennyi lenne magamrol, nem sokat csinaltam ilyet szoval lehet kicsit ossze-vissza.
Szeged es kornyeke lenne a legidealisabb a tavolsag szempontjabol. De ha ugy erzed ez ne tartson vissza. Ismerkedesrol van szo ;)
Nagyjabol ennyi lenne, koszi ha elolvastad es ha ugy erzed felkeltettem az erdeklodesed batran írj privit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!