Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/Férfiak (? )! Lebírnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak (? )! Lebírnátok élni az életetek egy lánnyal/nővel?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, ha mondjuk tizenéves korotokba (15-16) összejönnétek egy lánnyal, aki tényleg szép, kedves és nagyon jól megvagytok, tényleg nagyon jó a párkapcsolat...de titeket zavarna ha csak vele lennétek együtt? Kibírnátok egy lánnyal egész életetekben, bírnátok vele tervezni a jövőtöket?
2019. máj. 4. 01:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Én alapvetően hűséges típus vagyok, és ha a kölcsönös a szeretet, akkor nem lehet akadálya. Soha senkiért nem hagynám el!
2019. máj. 4. 01:10
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
Igen letudnam ha nagyon kijonnenk. Igazabol mar megszokasbol, megszeretne. Viszont megcsalnam annyi ido alatt, huseg ide vagy oda. Ettol fuggetlenul szeretnem. Ha 30 eve egyutt lennek vkivel az egy olyan dolog, hogy hiaba csalod meg, szereted.
2019. máj. 4. 02:04
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Azthiszem egy ilyen lány van most az életemben :)

És nem csalnám meg soha.

És ő sem engem.

Jó érzés ez a bizalom :)

2019. máj. 4. 03:13
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Persze hogy! Csak lenne már valaki, aki engem elvisel. Nagy feladat! Nem könnyű... 19/f
2019. máj. 4. 03:44
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
A feleségemet 13 éves korom óta ismerem, és 16 éves korom óta járok vele. Ő akkor volt 21. Előtte 2 barátnőm volt. Azóta van egy 5 éves kisfiunk is. És igen, nekem nem is kell más, nem is ismerkedem, egy nőre se nézek, mert mindent megad, ami nekem kell. Lelkileg, fizikailag egyaránt. 24F
2019. máj. 4. 04:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2019. máj. 4. 04:41
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Ismerek egy párt akik most 25 és 22 évesek, 8 éve vannak együtt, 3 éve házasok. Lehet matekozni. Igen, ez lenne a normális, nem az, hogy havonta cserélgeted.
2019. máj. 4. 07:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy olyan lány az életemben, aki alkalmas lenne rá, akkor semmi akadálya nem lenne.
2019. máj. 4. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Igen, gondolkodó és hűséges embernek tartom magam, 17 éves vagyok és nem értek egyet azzal a sztereotip mondattal, miszerint minden pasi csapodár, önző, macsó, eleve nem hűséges stb.
2019. máj. 4. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2019. máj. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!