Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mi volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi volt?

Figyelt kérdés
Volt egy srác aki egy időben tetszett nekem és szerintem én is neki de ebben nem vagyok biztos... Az öccsével egy iskolába járok és ő is szokott nézni engem de nem olyan lényegesen.. Viszont a múlt héten épp sétáltam el a házuk előtt és az anyukája épp akkor jött ki a házból és mintha sokkot kapott volna... Megállt egy helyben és elkezdett bámulni engem ... Mintha valami sokkot kapott volna esküszöm ... Még a szája is tátva maradt.. Nem volt senki a hátam mögött csak én voltam ott.. Most ez így mi volt szerintetek?

2019. ápr. 30. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elcsodálkozott a szépségeden.
2019. máj. 1. 03:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, hogy az egész család rád van mozdúlva,
2019. máj. 1. 05:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet azthitte hozzájuk mentél,
2019. máj. 1. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak most azt nem értem , hogy akkor ismer? Vagy micsoda ... Mivel mégis honnan ismerne
2019. máj. 1. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet akinek bejöttél, azt elárulta a családjának...
2019. máj. 1. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sok furcsa ember él. Lehet facbookon mutattak meg neki téged a fia, és amikor teljes nagyságba látott téged, elborzadt tőled vagy más. Miért nem kérdeztél rá: Valami probléma van?
2019. máj. 1. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!