Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutassam meg neki, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nesszl kérdése:

Hogyan mutassam meg neki, mit is veszített valójában?

Figyelt kérdés

Nemrég lett vége a kapcsolatomnak. Bár egy hónap nem túl sok, de rengeteg együtt töltött idő alatt teljesen belészerettem. A szakítás oka az volt, hogy egy másik leányzó jött a képbe, aki szebb, jobb mint én és még le is fekszik a fiúval, amire én nem álltam készen.. Tehát ezzel a lánnyal összejött, de mivel soha nem találkoztak nem működött. Azóta is beszélek a fiúval de továbbra sem vesz engem figyelembe, de en meg szeretném vele tartani a kapcsolatot, mert sajnos meg mindig érdekel mi van vele. A lényeg, hogy szeretném megmutatni, hogy mit veszített igazán. Visszakapni nem akarom, mert soha többé nem tudnék benne bízni. Azt szeretném hogy megbánja hogy vége lett. 160 cm vagyok és 51kg. Hátam közepéig érő barna hajam van, a vége vöröses. Barna szemem van. Az alakom jó, csak ezt soha nem mutatom meg.

Hogyan tudnám kihozni magamból a "jó csajt"?

16 éves lány vagyok, értelmes válaszokat szeretnék csak.

2019. ápr. 23. 08:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te így vagy jó ahogy vagy, ne változz, főleg ne miatta. Szakítsd meg vele teljesen a kapcsolatot. Akkor fog igazán rájönni, hogy mit veszített, ha már semmit sem fog tudni rólad. Nem azonnal, de idővel, sok csalódás után. De akkor már hiába bánja meg.
2019. ápr. 23. 08:36
 2/10 Klau97hun ***** válasza:
100%
A srácnak csak egy tárgy kell semmi más. Tedd túl magad és azt vedd észre hogy te nem vesztettél semmit 😉
2019. ápr. 23. 08:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, viszont nem tudom megszakitani vele a kapcsolatot. Együtt buszozunk, nagyon közel lakunk egymashoz, mindketten ugyan arra jarunk.. ha összefutnék vele mit kellene csinálnom?
2019. ápr. 23. 08:45
 4/10 anonim válasza:
100%
Ha nyomulsz, azzal csak égeted magad. Éld az életedet, ismerkedj, tanulj jól, és kicsit (nem nagyon!) öltözködj bátrabban. Úgyis a fülébe jut, hogy túl tetted magad rajta, és sikeresen (okosabb, határozottabb emberként) éled az életedet. Abból nem tanulna sokat, ha rájönne, hogy hú milyen csinos csajt veszített el, de ha pont úgy, ahogy ő, te sem foglalkoznál vele, akkor esetleg szöget ütne a kis buksijában, hogy nem körülötte forog a világ. Nem kell bunkózni, csak ne keresd. Szerintem. :)
2019. ápr. 23. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Azzal,hogy megakarod neki mutatni,hogy mit veszített nem bizonyítasz semmit, rontsz a helyzeteden és lehet be is égeted magad. Szerintem ezt zárt ki az opcióid közül. Ne változtass a dolgokon, várj még és kifogsz szeretni belőle,vagy jön egy más srác az életedbe, ÉS inkább örülj,hogy szakított veled ha neki többet ér az,hogy valaki lefekszik vele, én inkább örülnék egy idő után és már nem érdekelne. 16/L
2019. ápr. 23. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Csak kerüld ennyi
2019. ápr. 23. 09:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. ápr. 23. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Legyél kicsit érettebb.
2019. ápr. 23. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Alkatra kb ugyanúgy nézek ki mint te. Vékony vagyok, kicsit vastagabb combokkal, 160 cm, 50 kg. Nekem is hátig érő világos barna hajam van.

Ha felakarod magadra hívni a figyelmét akkor öltözködj csinosan. Az átlagosnál kicsit szebben, de ne úgy mintha színházba mennél. Vegyél fel egy szép térdig érő szoknyát. Ha karcsú a derekad akkor jól fog állni egy szűkebb pólóval.

A viselkedésedre is figyelj. Ne nyomulj rá, sőt a szükségesnél többet ne is beszélj vele. Inkább csak próbálj mindig a szeme előtt lenni. Legyél a környezetben mindenkivel barátságos, ha van alkalmad akkor jókedvűen nevess fel. Sok sikert! remélem menni fog :)

2019. ápr. 23. 16:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg!
2019. ápr. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!