Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjunk barátok vagy hagyjam hogy rájöjjön mit veszített?
Figyelt kérdés
Szóval nem akarok nagyképűnek tűnni de barátnőmmel most szakítottunk és azt mondta ő nem képes komoly még komoly kapcsolatra mivel 16 éves. Szerintem ez hülyeség mert ha szeretsz valakit mindenre képes vagy érte. Azt mondta maradjunk barátok de én nem fogadtam el. Nem akarom megadni neki azt az örömöt hogy ő mesélje nekem hogy ilyen meg olyan pasit szedett fel. De összefutunk minden nap és nagyon kedvelem mert jókat lehet vele viccelődni. Közben meg le is szeretném rázni mert szemét volt hozzám meg nem is kért bocsánatot de amúgy meg jófej és jókat lehet vele nevetni.Mit tehetnék?2018. szept. 8. 04:34
1/2 anonim válasza:
Felejtsd el, nem érett egy kapcsolatra. Kár itt bizonygatni,ha kedveled beszélj vele, de megbánni max csak évek múlva fogja,mikor Te már rég letojod és mással vagy boldog.A sértődések gyerekesek,magadat játatod le.
2/2 anonim válasza:
16 éves. Könyörgöm. Még gyerek! Tini! Komoly kapcsolat majd 10 év múlva, esetleg. Fogadd el ezt a tényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!