Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy nem kéne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem kéne?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel 2 hónapja együtt vagyunk szerintem szeretem is. De elötte volt egy srác a suliban aki 9.-től 10. Évvégéig nagyon nagyon tetszett. Aztán lekoptatott 10.-ben de nem voltunk együtt nagyonbeszélő viszonyban sem. De mostanság folyamatosan engemnéz a folyosókon és néha róla álmodom. De tényleg kedvelem és sueretem a barátom de nagyon össze zavart érzelmileg. Szerintetek mit kéne tennem?
2019. ápr. 19. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el őt, nem is küzdött érted
2019. ápr. 19. 08:53
 2/4 anonim válasza:
71%

Ha egyszer lekoptatott, máskor is megteszi. Csak játszani akar az érzéseiddel. Hasonló helyzetben voltam egy sraccal, de ő meg irogatott is aztán rájöttem hogy ha már választottam magamnak barátot (akivel most leszunk 1 evesek) akkor ra nem fogok időt pazarolni és ugyanúgy leszarom majd mint anno ő engem.

Szerintem felejtsd ot el és ha tényleg szereted a baratodat rájössz majd hogy felesleges lett volna a másikkal leállni.

Az alom meg lehet hogy csak attól van mert ejjel előjön ami nappal történt veled.. például ha a most ugye vele almodtal az lehet hogy azért van mert napközben észrevetted hogy nez meg ilyenek és elkezdtel ezen gondolkodni és a tudatalattid álmodban tovább gondolja...

Remelem tudtam segiteni.

2019. ápr. 19. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Tarts ki a baráod mellett.

Amúgy szerintem az normális, hogy az ember életébe így visszatérnek néha a régebbi érzelmek.

Én pl. imádom a barátomat. Hihetetlenül. Viszont van egy osztálytársam aki az első szerelmem volt de sosem voltunk együtt. Volt, hogy csak megláttam,,és elérzékenyültem. És sírtam. Hogy miért kellett ennek így lennie, és miért nem lehettem vele együtt.

De amikor "normál" állapotban vagyok, akkor az eszemmel, sőt még a szívemmel is tudom jól, hogy a barátom az aki kell nekem.

Szóval ne aggódj. Amíg jól érzed magad a barátod mellett, addig maradj vele!

2019. ápr. 19. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. máj. 1. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!