Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha még 18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha még 18 évesen nem akarok barátnőt?

Figyelt kérdés
Mármint bulizni szoktam járni, és jó is néha ha vagyok lánnyal, de még nem érzem fontosságát hogy nekem barátnőm legyen. Fontosabbnak tartom hogy még magammal foglalkozzak, tanulás, sport stb. Lehet hogy hamarosan megváltozik, de még ig gondolom.Normális ez? Vagy csak én vagyok ezzel így?
2019. ápr. 7. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem gáz.
2019. ápr. 7. 13:39
 2/8 A kérdező kommentje:
És nem vagyok az a nyomorék, csicska gyerek típús kinézetre :DD Ha a kérdésből ez esne le.
2019. ápr. 7. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Se barátnő, se élettárs, se feleséged ne legyen!

Tehenet sem veszel, ha innál 1 pohár tejet.

2019. ápr. 7. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem
2019. ápr. 7. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Tehenet sem veszel, ha innál egy pohár tejet ---> Nem kell hozzá barátnő, hogy szexelj!
2019. ápr. 7. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell csinálni?
2019. ápr. 7. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:
:DD Ez jó am, és igaz is viszont azt sem jó minden nap
2019. ápr. 7. 14:36
 8/8 anonim válasza:

Ha így jól érzed magad.

Bár személyem szerint azt mondanám csajoz, kalandoz, hogy legyen tapasztalatod és ne akkor vágyj más kalandokra amikor már komoly kapcsolatban lennél.

2019. ápr. 16. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!