Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mit gondolnátok, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondolnátok, ha ilyen párotok lenne?

Figyelt kérdés

Van egy furcsaságom, egy fétisem. Nem tehetek róla, de ez van. Nagyon szeretem a lányok haját, de úgy, hogy izgat, szinte a mániám. Szeretem fésülni a hajukat, de olyasmiket szeretnék kipróbálni még, amikhez nem tudom mit szólnának a lányok. Konkrétan izgat, hogy egy lány szép haját szagoljam és nyalogassam. Ha a fiú, aki tetszik neked, szeretné a hajad szagolgatni és nyalni, megengednétek? Mennyire ciki ez a fétis? Mit gondoltok erről?

(Kort és nemet is kérhetek?)

2019. ápr. 4. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Haaat...

Szerintem eleg ciki,de mindenkinek más jön be.

16/L

2019. ápr. 4. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbb lány azt se szereti ha hozzáérsz a hajához, hát még ha nyalogatni kezded.

Én nem engedném meg az biztos.

18/L

2019. ápr. 4. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Én egyáltalán nem szeretem, ha a párom a hajamat piszkàlja. Húz és hamarabb kell megmosni is. A nyaldodàs egyáltalán nem jönne be.

De kinek mi, lehetne ennél durvább fetised is.

2019. ápr. 4. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem örülnek neki, valószínű ki is dobnám. Nagyon beteg
2019. ápr. 4. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

A nyalogatás elég beteg, a többire még könnyebben találhatsz partnert, főleg ha pl megtanulsz fonni, és így bizergálás közben úgymond előnyös dolgot is csinálsz a lánnyal.

19/L

2019. ápr. 4. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Halalra rohognem magam közben 😄😄😄
2019. ápr. 4. 16:23
 7/11 anonim válasza:
0%
Rémélem,hogy soha sem lesz barátnőd,beteg vagy. Intézetbe kellene bezárni..
2019. ápr. 4. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
A nyalogatás eléggé, nagyon fura.
2019. ápr. 4. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát én szeretem ha bizirgálják a hajam, de a nyaldosás... Nem maradna festék a hajamon és minden ilyen akció után mehetnék hajat mosni, amitől extra gyorsan kifakulna a színe. :D
2019. ápr. 4. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem bírnám ha nyalogatná de azt nagyon szeretem ha birizgálják és a fonós ötlet sem volt rossz.
2019. ápr. 4. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!