Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez barátság vagy már több?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom nagyon szeretem és ő is engem, legjobb barátok vagyunk vele. De mostanában azt vettem észre hogy más lett. Lehet, hogy csak beképzelem nem tudom. Mindig számíthatok rá. Elvisz bárhova ha megkérem, szó nélkül. Nagyon kedves velem, mindig megölel ha találkozunk, még puszit is ad az arcomra. Nagyon odafigyel rám, aggódik értem, mindenben próbálja a kedvemet keresni. Mostanában vettem észre hogy mennyit néz engem. Igazából nekem is bejönne ha lehetne ebből valami.2019. márc. 31. 13:56
1/6 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű, de ha visszaigazoló választ szeretnél, akkor igen, bejössz neki.
2/6 anonim válasza:
legalább is nagyon meg akar ...zni
3/6 anonim válasza:
Nagyon kedves és figyelmes embernek tűnik, szerintem megéri a dolognak egy esélyt adni. Ha olyan emberekkel találkozól mint a 2. válaszoló, akkor menyj oda és rugd úgy tökön, hogy napokon át ne tudjon talpra állni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is kicsit többnek tűnik, mint barátság. Ha neked is tetszik, akkor jó.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Harmadik válaszoló köszönöm szépen. Ezt én is gondoltam
2019. márc. 31. 19:32
6/6 anonim válasza:
Csak a lányok hiszik el, hogy Evolúció bácsi azért választotta külön a nemeket, hogy barátkozzanak egymással. Gondolod, kérdező, hogy egy kamasz fiú, aki a legyet is megdugná röptében, pusztán baráti érzéseket táplál irányodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!