Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Élvezhető helyzetek pároknak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezhető helyzetek pároknak? Mindketten 16 évesek vagyunk.

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt és olyanokat csinálunk mint pl ülök a barátom ölébe és csókolgatjuk egymást.

Ehhez hasonlóakat szeretnék kérni tőletek, szóval valami extrábbat ami jó s élvezhető.

Pettinget és szexet nem szeretném.

Előre is köszi az értelmes válaszokat.

2019. márc. 29. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
üljön a barátod az öledbe és csókolgassátok egymást
2019. márc. 29. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha nem csak te hanem a párod se szeretne még szexet, akkor tudom javasolni az együtt alvást, ha készen állsz rá, bár szerintem ritka nehéz megállni, hogy ne történjen semmi. Amúgy nem elég annyi, hogy ülsz az ölébe és csókolgatod, mert szerintem e között meg a petting között már nincs sok? Ha érted mire gondolok.
2019. márc. 29. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Még nem akarja elveszíteni!Azért nem akar pettinget!
2019. márc. 30. 06:32
 4/4 anonim ***** válasza:
58%
Mi a párommal hasonlóan kezdtük. A kedvencek amikor ő fekszik én pedig a csípőjére ülök és csókolózunk, aztán van még amikor ő van felül, a lábaim közé térdel, én pedig felhúzom a lábaimat, vagy átkarolom velük a derekát. Ezek persze elég izgatóak, kissé pettink szerűek. Na mind1. Mi ezeket az óta előjátéknak is használjuk, de eleinte beértük ennyivel, nem volt intim helyen tapizás, sem szex. Sőt 3-4x együtt is aludtunk mielőtt először legeküdtünk.
2019. márc. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!