Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem az osztálytársamba?
Teljesen bele vagyok zúgva. Sportos alkata van, jóképű, nagyon vicces, mindig nevetek a poénjain, laza, intelligens. Még az öltözködése is az ideálom.
Az fáj a legjobban, hogy bár egy osztályba járunk, egyáltalán nem vagyunk jóban... Közömbösek vagyunk. Az ő baráti társaságához egyáltalán nem tudok közeledni, vagy őhozzá. Pedig olyan jó érzés, mikor valami miatt egyáltalán hozzám szól... Annyira kívánom, hogy legyen valami, de tudom, hogy esélytelen. Kiverni nem tudom a fejemből, mert minden nap látom. Biztos nem meleg, volt baratnője és most is egy lányra hajt.
Ha találnék valakit, aki viszonozná az érdeklődésemet, biztos túl tudnám magam tenni rajta, de erre sem látok semmi esélyt, így teljesen kilátástalan vagyok.
Ti mit tennétek? Veletek volt már ilyen? Hogyan tettétek magatokat túl rajta és mennyi időbe tellett?
17/F
Mond el neki oszt ha nem akkor nem..
De lehet hogy igen ő is..
Ennyi.
Köszönöm a válaszokat. :)
Elly_Tory, az utolsó dolog, amit most szeretnék, az kockáztatni, hogy kiderül meleg vagyok. Mind tudjuk, hogy az milyen következményekkel járna és én nem tudnám elviselni.
Egyébként az semmit nem bizonyít, hogy volt/van barátnője, lehet biszex is... Valami elérhetőséget mindenképp szerezz tőle, mielőtt 'elváltok', ha (egyszer, majd a jövőben) tudni fogják rólad/nem titkolod majd , érdemes lehet megpróbálni.
Viszont gondold át NAGYON, hogy miért nem szeretnéd ennyire, hogy kiderüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!