Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz helyzetben vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy lányt és teljes mértékben beleszerettem a személyiségébe, de külsőre nem tetszett annyira aztán egyre többet taliztunk és végül szerelmet vallottam neki és összejöttem vele. Már egy hónapja együtt vagyunk de úgy érzem rossz döntést hoztam mert imádok vele beszélgetni mindenről de szexuális vonzalmat egyáltalán nem érzek iránta és elhatároztam hogy szakítani szeretnék vele és keresek egy másik lányt de nem szeretném megbántani őt. Tudom elrontottam nagyon és a barát zónában kellett volna maradnom... Ti mit tennétek a helyemben?2019. márc. 20. 19:57
1/4 anonim válasza:
Haaat. Egyik variacio se jobb. Hallgass a szivedre, arra figyelj hogy mit diktal a szived.
2/4 anonim válasza:
majd később kialakul az a vonzalmad.
Lehetséges hogy még éretlen vagy hozzá.
De most ezért ott hagynád a lányt, aki normális és jól eltudsz vele beszélgetni meg aki megért?
Nem hoztál rossz döntést, de ha már ezen agyalsz hogy szakitanod kéne vele akkor elég rossz úton jártok mindketten...
szerintem beszéld meg vele hogy te mit érzel és hogy ő erre mit mond. Lesz ami lesz, de legalább megbeszélitek hogy ki hogy érez és akkor már te is tudod. Lehet hogy tud neked segiteni, tanácsot adni. Vagy esetleg ő közelit hozzád másként ami neked megfelelő.
3/4 anonim válasza:
Hat szerintem szakits vele de inkabb a kamu indok mint az hogy nem jon be a kinezete (azt semmikeppen se mond) De az is lehet hogy kesobb majd kialakul vonzalom
4/4 anonim válasza:
Egyszerűen mondd el neki, hogy szexuális közeledést nem szeretnél, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!