Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok kiigazodni egy fiún...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni egy fiún akinek baratnoje van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval...teljesen tanácstalan vagyok. Úgy érzem bármit teszek valahogy mégsem jó. Van egy 17eves fiú akit már kb 2eve kinéztem magamnak. Sose szoltam hozza pedig tudtam h o ki és o is tudta én ki vagyok. Tudom,hogy anno beszélt rólam h beadna de ezt sem nekem mondta. Majd most egy buliban egy tarsasagba kerültünk és végig velem volt. Éreztem hogy keres, hogy velem akar lenni, hogy olyan édesen néz rám. Ez mind szep és jó csak van egy 10honapos kapcsolata...egy gyönyörű lánnyal. És elkezdtünk beszélni és egesz éjjel egesz nap beszéltünk..minden órán minden percben. Láttam h érdekli amit írok és figyel rám. Csak ezt meglátta a baratnoje és total kiakadt (semmi olyat nem irt a srac nekem vagy én se neki ami utalna arra h több mint barátság) de a lány teljesen kiakadt, és jelzem megértem mivel jogos. Egy lány se örülne ha a barátja egy másik lánnyal beszélne éjjel nappal. Szerintem nincs fiú lány között ilyen szintű “barátság”. Ha valakibe szerelmesek vagyunk akkor vele toltenénk minden időnket és vele beszélnénk..o mégis velem beszélt folyamatosan. És a lány kiakadt. Én pedig nek akartam az aljas ribizli lenni és mondtam a srácnak h ne beszéljünk. Egyébként a baratnojevel egyre többet veszekednek. És hiába mondtam h ne beszéljünk mindig irt..mindig. És tegnap megint elmondtam neki h ne..és megint irt ma. És a suliban a büfében osszetalalkoztunk. Nem szamitottam ra csak úgy rám koszont..és teljesen belepirultam, osszezavarodtam hebegtem habogtam pedig egy igen magabiztos nagy szájú lány vagyok. És nem tudom mi lett velem zavarban voltak. A baratnoim csak néztek rám és elmondtam h a fiú meg akkor is olyan aranyosan nézett rám h az hihetetlen. És beszélünk. És nem tudom felfogni hogy mi van. Gondoltam arra, hogy fiú és lassan esik le neki hogy helo gondok vannak a kapcsolatoddal ezért viselkedsz így egy másik lánnyal. De én sokkal többre tartom magam annál, hogy velem csalja meg a barátnőjét...nem akarok az a lány lenni..a “másik”. Szóval igazából a segitsegeteket kérem, hogy mit is gondolhat a fiú, mit kene tennem ezzel az egésszel. Szamomra megfejthetetlen

2019. márc. 18. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Nyugi, a fiú is bizonytalan az érzéseiben. Szerintem a fiú nálad keresi azt a boldogságot amit a barátnoje nem nyújt neki. Számodra mindenképp jó jel, ebbol valoszinuleg szakítás lesz a vége egy rövid idon belul. Szurkolok neked hisz látszik hogy tényleg nagyon szereted ezt a fiút / férfit.

16 / F

2019. márc. 18. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!