Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gaz a volt exem baratjanak lettem a baratnoje?
Figyelt kérdés
A volt pasimmal egy hetet voltunk egyut foljton veszekedes volt es nem oszinte nem is szerettem minden nagyon gyors volt.. miutan mi szakitottunk osszejottem a legjobb baratjaval. Szerintetek nagyon gaz?amugy en 18 vagyok o meg 19
Es az exem nem tud meg rolla.. vajon mi lesz?
2018. ápr. 6. 17:20
1/7 anonim válasza:
A helyesírásod gázabb, mint ez a szitu. A helyesírási szótár is lehetne a pasid átmenetileg.
3/7 swagolasz válasza:
Nyugodj meg , ha megtudja az exed, akkor már nem is lesznek barátok, szóval nem lesz ebből probléma :D
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom nem volt szep tollem de velemenyetekre kivancsi lennek
2018. ápr. 6. 19:28
5/7 anonim válasza:
Folyton, róla, tőlem. Ez a véleményem :|
6/7 A kérdező kommentje:
Hat tudod miutan beszelsz 4 nyelvet es a legtobszor nem magyarul irsz akkor egy kicsit nehezebb
2018. ápr. 6. 20:04
7/7 anonim válasza:
Akkor érdemes lenne olyan nyelvű fórumokon feltenni az értelmetlen kérdéseidet, amiknek beszéled a nyelvét. Talán több választ kapsz, úgyis erre gyúrsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!