Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit erezhet, mert en nem tudok rajta kiigazodni?
Szoval van egy fiu, reg ota ismerjuk egymast, de csak ugy, h o egy osztallyal felettem jar, semmi tobb. Csakhogy nekem mar evek ota bejon. Kb.1honapja valamiert egyik orankra beult, es akkor jottem ra, h nekem elegge tetszik...azota nem tudom kiverni a fejembol. De nekem van egy hibbant baratnom, aki azt mondta, nincs mit veszitenem, irjak ra ugy h "szia! Kerdezhetek valamit?(itt ugye valaszol h "igen, persze") tetszem neked?". Na en meg megcsinaltam. Azt irta, h nem tudja. Elkezdtubk beszelgetni (kb.1-2orat egyhuzamban) kozben megemlitette,hogy ha mar igy kerdeztem, akk az osztalyombol en vagyok a legszebb csaj. Eees mikozben irogattunk, latszott rajta, hogy kellemesen csalodott bennem, mert azt hutte, hogy felenk, visszahuzodo lany vagyok, pedig total ellentete! Es ez ugy tunt, lenyugozi.
Masnap suliban taliztunk, koszontunk egymasnak, aztan mar mentunk is, mert tarsasaggal volt mindkettonk. Aztan este ramit. Azt irta, h igazan koszonhettem volna. Pedig koszontem! Ezek szerint o nem hallotta...na hagyjuk, bocsanatot kertem, o meg elengedte. Utana irogattunk (ismet kb.2orat). Ezalatt eljutottunk addig, h pont olyan temanal jartunk, h megkerdezte, h kuldok-e kepet. En kuldtem 3 szelfit. Aztan megkerdezte, h masrol is kuldok-e esetleg kepet. En erre azt mondtam, h nem😂. Aztan mondta, h nem baj, majd ha jobban megismerkedtunk...(ezek szerint tovabb akarhat ismerkedni?)
Harmadik nap en irtam ra, nem volt nagyon tema, lerazott azzal, h faradt.
Jajj meg valami! Elso irogatasunk alkalmaval csak ugy rajerdezett, volt-e mar pasim, mondtam h nem aztan o meg h hat pedig konnyen tudnek szerezni. En is megkerdeztem, vokt-e mar csaja, neki volt 2, de allitasa szerint egyik sem az igazi, es szerinte raer meg ezzel...jajj meg azt is megkerdezte, fiatalabb fiuval osszejonnek-e, en meg mondom, h az attol fugg...aztan en is megkerdeztem, azt nondta h ja, o is siman osszejonne egy fiatalabb lannyal
Amugy azota nem irt, es en sem, mert nem akarok nyomulni, meg szerintem ez a fiu dolga...
Meg annyit kell tudni a sracrol, h irto helyes (es ezt tydja is), es egy kavarogep
Most fokent a sracokat kerdezem. Mert en azt hiszem, belebolondultam! Ertelmes valaszokat koszonom, es azt is, h vegigolvastad!:))
Én, sokkal-sokkal idősebb vagyok, mint az 1. válaszoló, de én sem tudok mást írni, mint ő. Minden szavát helyeslem.
F.
Hehehe hát ha pár óra beszélgetés után, azt hiszi, képet kell kérni egy csaj intimebb testrèszeiről xd
Nemhiszem hogy időt kéne rá pazarolnod ...
Ne várd meg, míg ő küld f@s.zos képet 😂😂😂😂
Nem is értem, ilyenkor hogy nem konyveled el azt a gyereket egy balherènek, és ezt az " ismerkedést " egy csalódásnak 😂😂😂
Azt hiszem megfelelő példa vagy, a női naivitásra, és arra hogy erre van igénye a mai lányoknak....
GG WP világ 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!