Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy srác suliban aki már egy ideje tetszik,tavaly év végén elkezdtünk írogatni aztán leírta hogy bejövök neki. 2 nap múlva találkoztunk,nagyon jól elvoltunk,párszor megölelt,sétálgattunk és rengeteget viccelődtünk.
Aztán beszélgetés közben megcsókolt.Látszott rajta hogy boldog volt.Megkérdeztem hogy lesz még ilyen? Erre azt válaszolta hogy nem tudom. Aztán másnap már levegőnek nézett suliban,nem köszönt és rám se nézett.Nagyon szarul esett. De kb 2-3 hete újra köszön és néha még mosolyog is. Szeretnék vele suliban beszélgetni,az lenne a kérdésem hogy mit mondjak neki a történtek után,esetleg megölelhetem ha csak ketten leszünk? Még mindig nagyon tetszik nekem de nem tudom,hogy ő mit érez... Teljesen tanácstalan vagyok. 16/l
2019. márc. 11. 19:59
1/1 anonim válasza:
A fiúk gyakran egy csók után zavarban érzik magukat mert lehet hogy a barátai között az ilyen gáz(tapasztalat). Beszélgess vele és k3rdez meg hogy mondjuk a délután tanultok-e együtt? Vagy ha kitalálod hogy nem értesz valamit az anyagból és ő ebből profi kérheted hogy segítsen (teli találat ha tényleg nem érted azt az anyagot) aztán ha elmagyarázta csináltatok közösen feladatokat stb. és végeztetek hívd el sétálni próbálj ugyanúgy tenni ahogy ő azon a napon amikor megcsókolt. (A csók után tovább besz3lgetetek zavar nélkül vagy vége lett a sétálásnak? Mert ez is egy fontos tény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!