Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most félreértette, hogy azt mondtam neki, hogy ő olyan cuki?
Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk és van egy fiúbarátom aki nagyon tetszik. Nagyon voznódom hozzá, de cukinak is látom, egyszerűen olyan kis édes feje van és minden édes rajta és aranyos is velem mindig. Éddig úgy vettem észre, hogy én is tetszek neki és hátha lehet valami. Múltkor mikor bókolt én megmondtam neki, hogy mennyire aranyos és cuki, azóta nem csinálja. Szerintetetk most azt hitte, hogy ezzel én le akarom pattintani, avagy "cuki vagy, de kapcsolatra nem kellenél"? Pedig én nagyon szeretnék összeejönni vele, ha tényleg tetszek neki, meg szinte belül is egyformák vagyunk...nem tudom mit tegyek, közölném kéne vele, hogy én azt nem úgy értettem és többet szeretnék?2019. márc. 10. 17:37
1/3 anonim válasza:
Nagyon jó meglátás, én nem ismerem a srácot, de ebből én is arra következtetek, hogy magára vette. Kérdezd meg tőle, hogy hogy értette, nem értette-e félre, stb. és kíváncsian várom a válaszodat. :)
18/F
2/3 schwagy válasza:
Csatlakozom, èn sem szeretem ha esetleges partnerjelölyem cukinak, meg aranyosnak titulál :)
3/3 anonim válasza:
Csávó:Isten király császár vagyok, a férfiak férfjia..
Csaj:de cukui...
Nem trollkodásból, de remélem érted a lényegét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!