Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem mondtam még ki a szeretlek szót. Ez baj?
Te vagyok lányba. :D én sem tudtam mit tegyek, barátom egy hónap járás után kijelentette h 'szeretlek'
Erre en siri csond
Most mit mondjak.
Velem az is a baj, hogy en mar nem erzek szerelmet sem teljesen. Inkabb csak kotodom es jol erzem magam vele es orulok, hogy vegre van valakim es hogy o az, mert egy szuper srac.
Csak kicsit zavar a multam ami miatt mar nem tudok annyira erzelmeket taplalni, foleg nem mondogatni minden masodpercben.
Szerintem ez a szo akkor tudja leginkabb elveszteni ertelmet ha rengetegszer kimondjuk.
Ha talalkoztok es 1x! Kimondjatok szerintem az nem baj.
Ha irkaltok egymasnak elkoszoneskor annyit h szeretlek még azzal since.
De ha napi 24-ben az vanh szeretlek en meg jobban akkor lehet egy ido utan mar beleunnatok es nem ereznetek igy.
En egyebkent nem azert erzek igy, mert olyan sok kapcsolatom volt,hanem mert volt elotte 3 es fel evig es elotte egy-ketto olyan akivel kezfogasig jutottunk de rengeteg szeretlek szo volt:D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!