Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány szenved miattam?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem tudom mit tegyek. Volt egy kapcsolatom egy lánnyal. Ez nem volt igazi kapcsolat, rengeteget voltunk külön, és együtt is. Egy idő után inkább ilyen se veled se nélküled kapcsolatba kezdett fajulni. Az a baj, hogy látom, hogy a lányt tönkreteszi ez a dolog, és talán ezért jövünk újra össze, mert szeretem. Nem vagyok bele szerelmes, de szeretem őt. Utóbbi időben egyre rosszabbul viseli, és én is. Nem tudom mit tegyek.2019. márc. 2. 21:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem hagyjátok egymást egy időre. Én isvoltam ilyen helyzetben és az idő segített. Lehet nem álltok készen éppen egy komolyabb és őszintébb kapcsolatra. Talán majd a jövőben valamikor:)
2/4 anonim válasza:
Szánalomból lenni a másikkal nagyon rossz. Előbb utóbb túl lesztek a másikon bár nehéz lesz csak ne beszgessetek ne találkozzatok.
Ha ismered valamelyik jó barátnőjét akkor írj neki beszélj vele, hogy legyen sokat a lánnyal és akkor előbb utóbb tényleg túl lesz rajtad csak csináljon sok mindent és ne legyen egyedül. Hány évesek vagytok?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. #2 én 18 ő pedig 17 éves.
2019. márc. 2. 23:19
4/4 anonim válasza:
Ennyi próbálkozás és "szenvedés" után bizonyára nem illetek össze. Jó tanácsokat kaptál az előttem válaszolóktól. Egyelőre tegyétek "szundi" pozícióba ezt a kapcsolatot, aztán majd eldönti az idő.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!