Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba, de ő szerintem utál. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: van egy lány aki nagyon tetszik, osztálytársak vagyunk. Elég sokat beszélünk, és szoktunk egymásnak vicces videókat/képeket mutatni. Egyik nap, odaadtam neki a telóm, és mondtam hogy nézze végig az albumot, ami benne van, addig én elmegyek WC-re.

Na itt kezdődik a probléma. Valahogy megtalálta a mappát, amiben róla vannak fotók, több mint 150 fotó, az összes amit magáról kirakott/elküldött + még néhány lesifotó, amiket mondjuk a seggéről készítettem, tehát olyanok amikről végképp nem tudhat. Kérdőre vont, hogy mi ez, és én még azt hittem, hogy a vicces képekről és videókról beszél, és mondtam neki, hogy az még csak hagyján, azt csak tegnap gyűjtöttem, és még rengeteg van ilyen a gépemen. Na ő nem ugyanarra gondolt, amire én, ő azt hitte, hogy a lesifotókból van még több, ezért sírva elfutott. Ezután jöttem rá, hogy megtalálta a titkos albumom róla, és teljesen lefagytam. Ez volt 3 napja, azóta suliban rám se néz, facebookon letiltott.

Mit tehetnék esetleg, mit javasoltok? Próbáljak vele beszélni élőben? Mit tehetnék?

2019. febr. 27. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
96%

Szia.

Hát tesó, ezt nagyon el b*sztad és ebből alapjában véve nem lesz egy jó kapcsolat, sőt még kapcsolatnak sem lehet majd nevezi....

De még is van egy megoldás., viszont nagyon nehéz és minimum 1-2 hetet várnod kell még vele.

Jól figyelj rám és tényleg tedd meg amit írok, külömben nem valószínű, hogy bármikor is akár még csak szóba is áll veled, mert hát nem kicsit megsértetted és kellemetlen helyzetbe hoztad.

Mint mindent ezeket is a gondolatokkal és érzésekkel lehet valamelyst gyógyítani, ha jól csinálod és helyén kezeled.

Nehéz lesz, de próbáld meg (1-2 hét múlva) férre hívni suli után vagy az utcán amikor megy kicsit leszakítani a többiektől (ha szerencséd van akkor egyamaga megy) és beszélned kell vele. De mégis miről?

El kell mondanod neki, hogy te nem egy perverz valaki vagy, hanem elég régóta szimpatikusnak találod őt és nagyon szereted, de féltél (az érzéseid elmondás nagyon fontos, hogy tudjon valamilyen mértékben veled azonosúlni, mint pl: félelem szeretet, bizonytalanság. Ezeket el KELL hogy mond neki) elmondani neki, ezeket az érzéseket és a képekez ezért készítetted róla. Bekell bizonyítanod neki hogy nagyon megbántad és megmutatni hogy az összes róla készült fotót letörőlted és ígéred, hogy többet nem csinálsz róla fotót. Ezután ne próbáld rábeszélni a békülésre, mert nem fog menni!

Mond neki, hogy tényleg nagyon sajnálod és megérted hogy ha ezentúl nem szól hozzád, de mindenféleképp jóvászeretnéd tenni ezt a dolgot, amennyire persze lehetséges. Ne mond neki hogy gondolkozzon ezen, csak mond neki hogy ennyit szrettél volna és tényleg sajnálod és egy egyszerű sziával köszönj el és egy másik útvonalon folytasd az uticélod (gondolom hazafelé mész, a lényeg, hogy ne maradj a közelében)

Itt megint szüksége lesz 1-2 hétre és ha megbékél, akor szerencséd van, és hagyd hogy ő nyisson, de ha látod a két hét elteltével hogy ő nyitna, csak nem mer, akkor annyival segísd hogy a megszokottnál kedvesebben nézz és köszönj rá reggel mikor találkoztok. Egyébként a szemkontaktus borzastóan fontos tud lenni.

Jelenleg nincs több időm írni, szóval maradjunk ennyiben.

Ha szeretnél kérdezni, akor nyugodtan kérdezz privátban és sok sikert és ne siesd el!

Jah és pls életkorod is írd le.

19F

2019. febr. 27. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
#1 Azért azt szerintem ne mondja, hogy szereti, mert még a végén ennél is jobban elriasztja. Csak mondd neki, mikor úgy érzed, hogy megfelelő az alkalom, hogy vonzónak találod, és elkezdtél iránta többet érezni, de ezt eddig nem akartad/merted neki elmondani. Biztosítsd arról, hogy nem vagy egy kukkoló, illetve említsd meg azt is, hogy azt a bizonyos megjegyzést a vicces képekre értetted, nem a lesifotókra. Ja, és persze azt is közöld vele, hogy ki vannak már törölve. (Tényleg töröld ki őket!) Szóval a lényeg, hogy ne tűnjön hazugságnak, amit mondasz, teljesen természetesen add elő. Talán ennyi a lényeg, és persze legyél vele kedves, látszódjon rajtad, hogy megbántad a dolgot.
2019. febr. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!