Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben vagyok szerelmes úgy igazán. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken voltam egy buliban. Van egy srác akit korábbról ismerek, és aznap este elég jól elvoltunk. Tök hülye indokokból fogtuk egymás kezét direkt, egy csomószor nézett engem ő, meg mi is egymás szemébe, meg egy csomót beszéltünk. A gond az, hogy tudom hogy részeg volt (igaz, hogy én is). Volt két utalása. Az egyik az hogy az egyik barátnőmnek, aki mondta neki hogy vigyázzom rám, mondta hogy ő mindig vigyázna rám. Később viszont azt mondta hogy csak barátként szeret. Nem tudok rajta kiigazodni. Annyira szeretném hogy legyen belőle valami valami.
18/L 19/F
2019. febr. 22. 23:05
1/11 Thispain válasza:
Barátként szeret, és mindig vigyázna rád.
2/11 A kérdező kommentje:
De barátok meg nem vagyunk, mert kb 2-szer, 3-szor találkoztunk 😂
Vagyis nem tudom. Az én részemről nem barát.
2019. febr. 22. 23:17
3/11 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy valóban szerelmes vagy?
4/11 anonim válasza:
Nem ismered, nem lehetsz szerelmes belé.
5/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne szerelmes? Tisztában van valaki a szerelem valódi céljávál?
6/11 anonim válasza:
A szerelem célja a beteljesülés, a beleteljesülés két olyan személy között jön létre, akik igazán ismerik egymást.
7/11 Thispain válasza:
A szerelem célja valóban a beteljesülés, de nem feltétlenül jön létre két olyan ember között, akik mélyen ismerik egymást. Két olyan ember között létrejöhet, akik egymásba estek.
8/11 anonim válasza:
Nos, beteljesülés alatt mit értesz?
9/11 anonim válasza:
Beteljesülés a közös élet elindítása, ami nem feltételezi a kapcsolat elkezdését. Azért fontos ismerned, mert ha valakibe szerelmes vagy a rossz és jó tulajdonságaival együtt szereted, de hogy szerethesd ezekkel együtt, ha még nem ismered.
10/11 anonim válasza:
Szval szerintetek egy ember beteljesülése egy másik embertől függ? Hmm, érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!