Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác :D kérdése:
Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy lányba de ő visszahúzódó? SOS
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az evfolyamtarsamba (lány .,.) nem beszél sok fiúval viszont jókat beszélgetünk ketten és nevet a rossz vicceimen.. de mindig én írok rá.. mindig válaszol és mindig én kell oda menjek hozzá hogy beszélgetés kezdjek.. hogy beszéljek vele többet vagy hogy kerüljek hozzá közelebb? Nem akarok neki mindig írni mert felek hogy meg utal! És esetleg mit mondjak neki ha el akarnám hívni valahova?(hová hívjam el?) a válaszokat köszönöm (helyesírásért bocsi ._.)2019. febr. 24. 22:24
1/3 anonim válasza:
Nem fog megutálni, csak légy türelmes. Ha visszahúzódó, akkor lassan nyílik, megakar ismerni, megakar bízni benned. Ne akarj rögtön mindent.
Hívhatod bárhova, park, teázó, suli udvar, akármi. Elég annyit kérdezned hogy van kedve találkozni xy helyen? De ezzel még várj ha úgy látod hogy nagyon zárkózott.
2/3 anonim válasza:
Türelem, magabiztosság, hitesd el magaddal (elsősorban) és vele is, hogy te vagy az, amit ő keres. Sok sikert
3/3 anonim válasza:
Mutasd ki, hogy biztos bízhatsz benned. És várj mert lassan fog kinyílni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!