Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit kéne tennem? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kéne tennem? 17/L

Figyelt kérdés
Van egy srác, egy suliba járunk. Nagyon okos és a haverja szerint nagyon szégyenlős, ha jól tudom, még barátnője sem volt, pedig már 18 éves. A sí tanfolyamon figyeltem fel rá, rengetegszer néztünk össze (értem ezalatt, hogy pl. a terem másik végében evett és csak akkor 6x is), vagy mosolygott rám, pár mondatot még beszélgettünk is. Már egyszer rá írtam, és vissza kérdezgetett, de max fél óráig dumáltunk, utána nem írt vissza pedig csak új témát kellett volna felhozni. Azóta is mindig összenézünk. Nem szeretném lerohanni, sem tapadni rá, de téneg szeretném megismerni, viszont eléggé megnehezíti.(közösségiken is majdnem minden poszton lájkolja, ami nála ritkaság) Mit kéne tennem? Vajon kedvel?

2019. febr. 27. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Igen, biztos hogy kedvel, csak mint írtad szégyellős. Nyugodtan kezdeményezz, ez nem lerohanás.
2019. febr. 27. 00:52
 2/6 Trogdor válasza:
100%
Ha tudnád hány visszahúzódó srác van akinél csak egy kis lökés kell.. :) Tuti tetszel neki, és nyugodtan kezdeményezz és jelezd felé, hogy Neked is bejön, ha kell teremts olyan szituációt, hogy meg kelljen egymást szólítanotok. Hajrá!
2019. febr. 27. 11:37
 3/6 anonim válasza:
tetszel neki lehet olvasni a soraidban
2019. febr. 28. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem megpróbálok adni a dolognak egy kis löketet, hiszen nem veszíthetek vele :)
2019. márc. 1. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez az, nincs mit veszítened, ha kedvel, biztos örülni fog neki. Hagyd felszabadulni, segítsd rá a beszélgetésre őt, mondjuk kérdezgesd hogy miket szeret csinálni (az ekorú fiúk többnyire sokat játszanak, gondolom ez lesz a válasz) kérdezd miket játszik, milyen filmeket szeret, hagyd, hogy kibontakozzon neked teljesen, és kövire már ő for rádírni azzal, hogy mizu..Viszont vigyázz, ne szentelj az egójának túl sok időt, mert állandóan elfogja várni, hogy te legyél a kis energiaraktára, akiből szívhatja a kedvet és az egót, és ha mondjuk nem jönne össze, akkor nem biztos hogy jól sül el. Volt ismerősöm, akinek a barátja ilyen volt, túlságosan túltáplálta az egóját, és a vége az lett, hogy már nem működött a kapcsolatuk és a srác olyanokkal fenyegette a lányt, hogy megöli magát, ha nem marad vele stb. Tehát az érzelmi zsarolásra vigyázz, attól rosszabb nincs, mikor olyanokat ír neked valaki hogy megöli magát, ha nem fogod szeretni, és te tudod, hogy nem vagy már rá képes.
2019. márc. 2. 06:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem. Beszélgettünk neten, még egyszer rám is írt, aztán meg legutoljára nem válaszolt vissza, és most a képemet sem kedvelte a neten, pedig suliban ma is bámult. Állandóan néz, de annyira nehéz a közelébe férkőzni, szinte lehetetlen, és nem tudom, hogy csak számomra teszi ilyen nehézzé, vagy csak simán ilyen..
2019. márc. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!