Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj hogy igy érzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy igy érzek?

Figyelt kérdés
Nos, amit irok az nem feltetlenul kerdes lesz, csak szeretnem kiirni magambol amit mostanaban erzek. Szoval, nem ertem a miertjet annak, hogy miert nem erdeklek egy fiut sem es merhetetlenul faj. Nem tudom elmondani, hogy ez neha mennyjre rosszul esik, hogy eszre sem vesznek. Tudom, hogy nem tunik igazan nagy problemanak es talan tul reagalom ezt az egeszet, de nem tudom visszafolytani azt ami minden nap vegere kijon belolem. Szeretnek valakit szeretni, es szeretenem ha viszont szeretnenek. Szeretnek valakivel beszelgetni,valaki szamara fontosnak lenni. Irigylek masokat akik parkapcsolatban elnek, nekem nagyon hianyzik ez,sokat sirok emiatt. Van valaki ilyen helyzetben? Esetleg van aki igy erzett es megoldodott a helyzete?
2019. febr. 24. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, írtam neked, ha van kedved beszéljünk erről :)
2019. febr. 24. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze, sokan érzik hogy társra vágynak, de levegőnek nézik őket. Aki kapcsolatban van, nem lesz egyből boldog. Rengeteg a rossz kapcsolat, egymás marása, aztán jön az elválás és a szenvedés. Nincs olyan, hogy ne kellenél senkinek, csak meg kell tanulnod adni magadból. Kinek így, kinek úgy. Találj hobbikat amik érdekelnek, tevékenységeket, járkálj el helyekre. Koncentrálj magadra és hogy jól akarod érezni magad. Tudom egyszerűbb mint megtenni, de enélkül befordulsz csak, nem lesz önbizalmad és nem fogod tudni adni magad annak, akinek szeretnéd.

Akit érdemesnek tartasz, aki szimpatikus, oszd meg vele a gondolataidat, érzéseidet. Szedd össze mit gondolsz az emberekről, a környezetedről, mi foglalkoztat, mi tetszik és érdekel a világban. Hogy szeretnél élni, mit szeretnél csinálni. Beszélgess, ismerkedj görcsölés nélkül. Ne azon gondolkodj, hogy akivel beszélsz hogy alakul majd, hanem hogy élvezed a társalgást. Ha nincs olyan személy akivel ezt éreznéd (nekem nagyon ritka hogy ezt érzem), akkor várj. Annak add ki magad, akiben úgy érzed megbízhatsz és érdemes rá.

2019. febr. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!