Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai világban lehet ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban lehet ilyen fiút találni? És ha igen, hol?

Figyelt kérdés

Olyan fiúra gondolok, aki értelmes (minimum tud helyesen írni, és nem harapófogóval kell belőle mindent kihúzni, tehát nem zárkózott)

-17-20 éves (nem több!)

-szereti az alacsony és nem a legvékonyabb lányokat (150 cm vagyok és 46 kg)

-nem a tökéletes lányt keresi

-vicces (nekem ez nagyon fontos!)

én egy 17 éves lány vagyok, csalódtam már párszor, de adok egy új esélyt a dolognak:D

Tudtok az Anotalkon kívül valami ismerkedős oldalt?

Tudom, ne interneten ismerkedjek, de most csak ez a lehetőség adott:D

2019. febr. 23. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Régen még amikor 14 voltam, úgy elment az anotalk, meg a hozzá hasonló oldalak... de akkor sem élveztem.. most 17 éves fejjel, 1 nincs eá szükségem, 2 még jobban kerülöm és ajánlom neked is. Foleg, ha lany vagy, mert annyi beteg fiú van, tapasztalatból mondom, annyit beteget ismerek, hogy egy kezemen nem tudom megszámolni..

17f 😃

2019. febr. 23. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert még nem igazán találkoztam olyan fiúval, akivel el tudtam volna képzelni egy kapcsolatot...
2019. febr. 24. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Jelen :D

19F

2019. febr. 24. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!