Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban lehet ilyen fiút találni? És ha igen, hol?
Olyan fiúra gondolok, aki értelmes (minimum tud helyesen írni, és nem harapófogóval kell belőle mindent kihúzni, tehát nem zárkózott)
-17-20 éves (nem több!)
-szereti az alacsony és nem a legvékonyabb lányokat (150 cm vagyok és 46 kg)
-nem a tökéletes lányt keresi
-vicces (nekem ez nagyon fontos!)
én egy 17 éves lány vagyok, csalódtam már párszor, de adok egy új esélyt a dolognak:D
Tudtok az Anotalkon kívül valami ismerkedős oldalt?
Tudom, ne interneten ismerkedjek, de most csak ez a lehetőség adott:D
Itt vagyok.
A baráti társaságomban talán összesen 2 hasonló srácot ismerek. Tavaly szakított velem 2 év után az exem. Szakítás előtt kicsit más voltam. Viszont a szakítás után hirtelen nagy terem lett, korlátlan időt fordíthattam magamra. Ez alatt az elmúlt bő fél év alatt empatikusabb lettem, felnőttesebben kezdtem gondolkodni (sokszor felszines voltam és mindenből vitát tudtam csinálni), az egóm sokkal magasabb volt, tehát a vitákban mindig én akartam nyerni, megtanultam elfogadni mások álláspontját, igazat adni másnak. És még sok más hibámon a volt kapcsolatomnak köszönhetően sikerült változtatnom.
Az elmúlt időben több régi baráttal újra kibékültem, volt aki nem "fogadott vissza" míg mások örömmel segítettek felállni. Emellett megnyíltam a világ és az emberek felé, teljesen máshogy telnek a napjaim és sokkal több emberrel vagyok jóba.
Én magam 180 magas vagyok, de a mostani barátnőm 160 cm környéke, ehhez 50 kg környékén lehet. Belsőleg nagyon hasonlóak vagyunk, tudom minn ment keresztül, a sok hasonlóságnak köszönhetően jól megértjük egymást és tudjuk, hogy a kapcsolatunkban sok lehet. De még nagyon friss, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Szóval igen, lehet ilyen fiút találni.
F/19
Basszus. Ilyen paraméteres rendszerrel bútort venni megyek.
Én is veled egykorú lány vagyok. Szóval tudom, mi a "felhozatal". De így leírni nem lehet senkit, mivel a vicces, meg a jóképű nagyon szubjektív.
Vannak értelmesek csak leignorálják a lányok :D Mert vagy nincs kockás hasa vagy nem 2m magas stb.
Itt neten mindenki mondhatja a belső a lényeg meg a csillagot is lehazudhatjátok az égről de valójában ez nagyon nem így van :D Saját magamon tapasztalom :)
18/F
Anotalkon? :D :D :D Ez kb. olyan, mintha egy pasi a Rákóczi-térre járt volna szűzlányt keresni.
(Fiatalok kedvéért: régen az volt a placc, ahol a qrvák űzték az ipart.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!