Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mik azok a jelek, amikből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a jelek, amikből rájöhetek, hogy ez több, mint barátság?

Figyelt kérdés

A fiú mindig nagyon illedelmes, sok mindent megtesz értem, keresi az alkalmat, hogy hozzámérhessen és remekül érezzük magunkat együtt.

Mégis azt hallottam, hogy nem akarna összejönni.

Szerintetek akkor ez mivel magyarázható?

2019. febr. 23. 17:07
 1/1 Gerike1998 ***** válasza:

Fuh... Na ez jó kérdés. Igazából azzal tudnám megmagyarázni, hogy: tegyük fel, hogy kapcsolatra nem vágyik, akkor is biztos, hogy még ha nem is érezzük, de vannak helyzetek amikor magányosak vagyunk és szinte biztos, hogy jól esik egy nő társasága. Tehát mindenképpen keresi az alkalmat, hogy beszélgethessen veled, esetleg ahogy mondtad megérinthessen - ezek normálisak tényleg egy olyan embernél, aki nem tudná beleképzelni magát a kapcsolatba, vagy csupán valami okból nem szeretne, de ugyanakkor tetszesz neki, vagy nagyon kedvesnek talál... Én azt mondom, hogy ha így megtesz mindent, akkor vagy tényleg egy nagy uriember, vagy pedig csak még nem áll készen. Szerintem nem érdemes abbahagyni, ha ennyire jól érzitek magatokat együtt, akkor nem kizárt, sőt elég valószínű, hogy érzelmek is ki fognak alakulni. Mondhatom, hogy szinte elkerülhetetlen...

20/F

2019. febr. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!