Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiatalabb lányok segítségét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok segítségét kérném! Szerintetek mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel taliztam 3szor, jól érezte magát ő is és én is, látszott is rajta és mondta is, viszont amikor elhívtam randira megmondta, hogy ő inkább csak barátként tekint és nem tudja hogy több kéne-e , de amikor jobban belemerült a részletekben akkor elmondta, hogy ő nem érez többet, tehát a lényeg, hogy ,,lefriendzone-olt" , mit tegyek szerintetek hogy ebből valahogyan kijöjjek? A pesszimista és negatív ,,ezt elbasztad tesó" hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, az válaszoljon akinek van ötlete! Kis hint: én is és a lány is 16 évesek vagyunk, évfolyamtársak, és helyesnek tart, mit tanácsoltok? Előre is köszi a válaszokat

2019. febr. 22. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogadd el és örülj hogy van egy új barátod. Ha barátként tekint rád akkor barátként tekint rád, lehet, hogy idővel változni fog de nem tudod kierőszakolni belőle az érzelmeket.
2019. febr. 22. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Idővel változhatnak az érzései! Feltéve ha mellette maradsz, persze... De addig is ne erőltesd a "több legyen mint barátság " dolgot. Ő megmondta, mit gondol rólad. Ha kapcsolat kell neked, nézelődj más lány felé .
2019. febr. 22. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát most figyelj... ha a másik lány nem leszbikus, akkor hanyagold a témát. Ha pedig az, akkor pont ugyan úgy kell kezelni, mint az "átlagos" esetben. Keresni mást.
2019. febr. 22. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 honnan vetted hogy a kérdező leszbikus?
2019. febr. 22. 12:56
 5/9 A kérdező kommentje:
#3 Fiú vagyok, de szerintem le lehetett szűrni abból, hogy helyesnek tart engem, amit inkább fiúkra mondanak, valamint abból, hogy mondtam hogy én is meg a lány is, gondolkozz xD! A többi kommentelőnek nagyon szépen köszönöm, hogy értelmesen tudott válaszolni a kérdésekre és nem úgy, hogy jobb ha megölöm magam, stb, próbálok hallgatni a tanácsotokra és mellette maradok, hátha lesz valami :)
2019. febr. 22. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Mit erölködsz vele , ugysem lesz belöle semmi.
2019. febr. 22. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz idő közben senkije, akkor szerintem így enyhén még próbálkozhatsz. Csak ne járj a nyakára a szerelmi vallomásaiddal, mert az idgesítő.
2019. febr. 23. 11:14
 8/9 anonim válasza:
Légy vele kedves, ha közel kerültök egymáshoz hátha megváltozik a véleménye, és beléd szeret, ha nem akkor nem tudsz micsinálni :)
2019. febr. 24. 16:18
 9/9 anonim válasza:
Ha nagyon akarod a csaj akkor küzdj érte és próbálkozz nála még ha továbra sem akar kicsit magassabb szintre lépni veled akkor fogadd el hogy ezt buktad és keress mást mert az élet nem áll meg nyugodtan probálkozz más lányoknál is mert ha egyszer egy csaj friendzoneba rak akkor abból nagyon nehéz kikerüli vagy eggyáltalán nem is lehet:D
2019. márc. 5. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!