Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez rosszat jelent?
Van egy srác akinek valószinűleg tetszem. Barátok vagyunk és nagyon sok szoktunk beszélgetni. Viszont ma volt a második alkalom hogy úgy vicces oda szólta nekem hogy: Kapd be xy
Viccesen, nevetve, mosolyogva mondja szóval nem úgy sèrtően és a hanglejtése sem utal arra hogy bántásnak szánja..és én sem gondolnám hogy megakar bántani..
Szerintetek ez rontja annak az esélyét hogy tetszem neki? Vagy ez egyáltalán mit akar jelenteni?
ha viccesen, moslygósan mondta akkor nem kell ezen agyalnod.
De egyébként én úgy lennék a helyedbe, hogy akkor hagynám a fiút, mert ne mondogassa ezt a párom. De valakit nem érdekel, annak jó ez igy. Meg nem figyel oda ilyen apróságokra. Én sok mindenen feltudom magam húzni vagy megsértődni szóval szerintem te hagyd ezt...és felejtsd el amit mondott, nem akart megsérteni.
Szerintem ha egy ""fiú"" össze akar veled jönni, nem ilyeneket mondd, de ez csak saját vélemény.
Ha akar valamit, viselkedjen is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!