Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit néztek meg először egy lányon?
Jót kuncogok ezeken a kérdéseken, mennyire távol áll az élettől. Amit először meglát az ember, nyilván ezt nézi meg először és utána meg mérlegeli a többit.. :))
Pl. oldalra fordítom a fejem, a tömegben látok egy jó feneket, kedves arcot, érdekes járást, egy kedves kacajt, miegymás. Más esetben sétálok az utcán, mikor egy buszon összevillan egy szép buksival a tekintetem. Egymásra mosolygunk és megvan a harmónia. Azt se tudom a nagykabáttól meg az ablaktól, hogy milyen lefele az illető és igazából nem nagyon is érdekel. Ha leszáll a következő megállónál, én meg épp arra járok és esetleg megismerkedünk, vagy másutt összefutunk, majd megnézem máshol is. De elsőre ennyi szokott lenni a dolog.
Szóval szerintem a szemkontakt minősége és jellege a legfontosabb.
Mivel legtöbbször a nő választ párt tudatosan vagy ösztönösen, ez elsődleges jelzés egy férfinak. Ha nincs kontakt, nincs mire csatlakozni és nyilván nagyon kicsi az udvarlás/barátkozás valószínűsége.
Szóval rossz hír: Nincs olyan, hogy fej-tor-potroh 5-2-3 osztályzat és hasonlók, ha erre gondolsz... Minden nőben más és más fog meg/tetszik. Az a tipikus "bombanő" szerintem baromi ritka, a legtöbb nő összességében teljesen átlagos és egyes jegyeik tetszenek vagy nem a partnereknek. Legtöbbször ilyeneket helyzetek/ruhák/sminkek felerősítenek, vagy elnyomnak, ám minden embernek más tetszik egy nőben meg. Így akár ezek a "feltétek" meg is hiúsíthatnak egy kapcsolatot, nem szerencsés választás esetén. Ugyanakkor más kapcsolatokat pedig előmozdítanak. Ezt se tudhatod elsőre, kinek mi fog majd tetszeni. Emiatt általában az össz benyomás a fontos. Az első páromat pl. bevállalóssága, vagánysága, kezdeményezőképessége miatt szerettem meg, egyébként kifejezetten átlagos lány, nincs "extra alkatrésze".
Szex a második randin, nem is akármilyen...
A második páromnak meg olyan tekintete volt amikor rám nézett, hogy belebizseregtem rögtön. A testére valahogy nem is volt kedvem ránézni akkor, csak órákkal később mértem végig először alaposabban, hogy ugyan kivel akaszkodtam már ennyire össze. Komolyan, lehetett volna O alakra faragott félig korhadt falába, lapcickója, az sem érdekelt, én csak a lelkét éreztem és az teljesen kitöltötte az enyémet és ami a legfurább, hogy nem a szex volt vele kapcsolatban az első gondolatom, hanem az, hogy vajon milyen lehetne élet Vele. :)
De addigra már régen az ölemben ült és olyan fesztelenül beszélgettünk, mint régi barátok vagy testvérek... (Pedig szex majd csak 2 hónappal később volt. Ez is egyén illetve hangulat függő mindig.
Szóval aki ilyen módon közelíti a problémakört, az tévúton jár. Nem erről szól a dolog. Ez inkább a filmek és regények világa vagy a divaté, mintsem a valóság.
Van persze a fizetős luxuskéjnő kategória, ott nyilván a filmes és divatsztárok US-EU-ISO-szabvány paraméterei a mérvadók az árképzésben, kuncsaftkörben. De átlagos emberek és élethelyzetek mellett ezek a dolgok nem parametrikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!