Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit néztek meg először egy lányon, milyen lányok tetszenek, mi fontos, hogy meglegyen benne?
Legyen vékony,45, max 50 kg, átlagos magassággal (165cm) Kis eltérés persze lehet. Nekem a hosszú, egyenes sötétbarna haj a gyengém, hozzá barna/mogyoró szemekkel. Szeretem ha nőiesen, divatosan öltözik, magassarkút is imádom, nagyon szexi tud lenni. Sminkeljen, a hosszú szempillák, cicaszem nagyon beindít.
Most az exemet írtam le egyébként, de ez az esetem is
Első válaszoló ezek szerint a mai tipikus nulla egyéniségű , enyhén (vagy nagyon ) r**ancos csajokra bukik.
Nem off , ízlés dolga ,de pont az ilyen pasiktól menekül minden csaj.
5-ös félreértesz. Nem azt mondtam hogy baj az , ha egy lány ad magára. Épp ellenkezőleg.
Személy szerint ahogy leírt egy adott típust , nekem az a kép ugrott be. Másnak meg más. Ez most lényegtelen. De ne legyünk naivak.
Egyrészt ,mert valaki olyan testalkatú egyáltalán nem biztos hogy sportol. Rengeteg olyan embert ismerek akiknek olyan a testalkata és szinte sose sportol , magától legalábbis semmit. Egyébként nincs ezzel semmi baj , ízlés kérdése , de az első válaszoló nem az átlag (értem ezalatt legtöbb) testalkatot írta le és például emiatt érzi a kamasz lányok 90%-a kövérnek magát. Még ha nem is azok. Mondom , nincs azzal semmi baj ha valakinek a nagyon vékony lányok tetszenek csak annyi ,hogy nekem a tipikus tinip***csák jutottak eszembe.
Másrészt ne keverjük össze a stílusosat/nőieset a tucattal.
Én szeretem ha egy lány pici,aranyos,vékony, szeretni való és talán kicsit perverz
Ha ezek megvannak benne tökéletes a lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!