Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam és már régóta tetszik nekem, csak nem merem neki elmondni. Mostanában elég sokszor szoktunk beszélgetni, tudom elég "gyerekes viselkedés" részéről de mindig meghúzza a hajam, és folyamatosan piszkál valamivel. De volt már rá példa hogy másoktól védett meg. Néha órán szoktunk szemezni, és engem szokott megkérni hogy magyarázzam el neki a tananyagot. Jövőhéten fogunk menni kirándulni az osztállyal, szerintetek alkalmas lesz arra az alkalom hogy elmondjam neki mit is érzek iránta? És van rá esély hogy én is tetszek neki?
2019. febr. 22. 21:03
 1/3 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem oda írni, lány vagyok :D
2019. febr. 22. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondoltam hogy lány vagy :D

Nos, nem vagyok ebben olyan szakértő, de szerintem egy picit tapogatozz még egy kicsit. Ha a kiránduláson továbbra is ilyen kedves meg barátságos lesz akkor finoman adhatsz jeleket neki

2019. febr. 22. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:) Én igazából mindig is adtam neki a jeleket, sőt pár osztálytársaim közül, akik tudnak a dologról, szerintük néha túl "sok" jelet adtam neki....
2019. febr. 24. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!