Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi a helyzet? Tán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a helyzet? Tán tetszek neki?

Figyelt kérdés

Helló,sziasztok!Na most van egy hülye kérdésem,már akinek az.Tudom,tudom menjek oda hozzá,s így egyszerűbb,de lányok terén félénk vagyok.Nos!Év elején jött egy új lány az iskolába 1-el alább jár,mint én.Ahogy először láttam,olyan volt,mint a meseország.Belenéztem a szemébe és gondoltam,hát ő egy kedves,értelmes lány.És azóta rajta,töröm a fejem.Nem 0-24 de nagyrészt igen.Mindig keresem a tekintetét stb.Várjatok nem úgy van az,azt hittem kedves,de khmm.A beszólogatás az megy neki.Nem sokszor hallom,tán egyszer kétszer,ha hallottam,de persze nem felém.Mi egyetlen szót nem váltottunk még.Ő se szól hozzám, én se hozzá.Nem tudom,hogy tudnám megtörni a jeget.Valahogy máshogyan? Ja és egyik alkalommal amikor elment az osztály előtt én ott vagyok mindig ugye az ajtónknál,akkor egy másik lánnyal mentek és visszanézett rám,és tudjátok milyen mosolygást tolt le,mintha éppen rólam pletykálnának.Biztos tudjátok azt a tekintetet.A kérdés az,hogy ilyen félénk módszer nincs-e valami más út,hogy tudassam vele,hogy szimpatikus.Vagy,hogy tudnám legyőzni a félelmem és megszólítani.

Köszi,ha elolvastad.

2018. dec. 17. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mint lány azt mondom hogy kezdj el utalásokat adni neki mondjuk kövesd be instán vagy facebookon jelöld be. A suliba meg mosolyogj rá köszönj neki és mondjuk ha bent van egy terembe menj be mintha otthagytál volna valamit és próbálj vele beszélni.
2018. dec. 17. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:

A netes kezdeményezés praktikus és személytelen kellően.

Jelöld be faxebookon, kövesd instàn. Ha nem követ/jelöl vissza, akkor mondj le róla. Ne zaklasd.

Ha pedig visszajelölt, akkor ne lájkold végig creepyn a képeit, mindig csak az aktuàlist, amit akkor rak fel, mikor már követed.

Kezdj el rà köszönni, aztán esetleg rá is írhatsz facebookon. Megkérdezheted hogy sikerült a beilleszkedése, blabla.

2018. dec. 17. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!