Paypal, eBay-ilyenkor mi a helyzet?
Igen, tapasztalatból.
De ne izgulj, nem veszett az el, csak:
1. A posta trackingje csak belföldön pontos. Rengeteg trackes csomagom van EU-nm kívülről / kívülre. Totál pontatlan, gyakran heteket késik a track. Olyan estem is volt, hogy a tracking szerint még kínában volt a csomag a Shenzeni tökömtudja milyen elosztóban, holott már a kezemben volt... Meg olyan is, hogy 20-áig semmi info nem volt benne, csak az, hogy célországba elküldve, majd jelezte a kínai partnerem, hogy megkapta a csomagot 18-án. Majd 22-én átváltott a posta a célországba elküldve státuszból 6 ponton keresztül (ide ment, oda ment) arra, hogy kézbesítve. És az összes ponthoz beírták a 18-i dátumot (22-én....).
Tehát ne izgulj.
Ha repülővel megy a csomag (ha nehéz akkor nem valószínű!) akkor durván 10 munkanap után szokott ált. megjelenni, hogy beért az USA-ba. Ha hajóval megy akkor meg 30....
Az utazások között nem frissül a tracking, csak amikor beér 1-1 elosztóközpontba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!