Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha a pasi mellett aludtam de nem történt semmi komoly, akkor bejövök neki?
Figyelt kérdés
Barátnőmnél aludtam, és a fiú is. Átmentem hozzá de nem volt semmi. Attól még bejöhetek neki? (mivel ő hívott a szobájába) 16/l2019. febr. 21. 10:31
2/9 anonim válasza:
Csak úgy behívott a szobájába hogy aludj vele? Akkor szerintem bejössz neki! :D
3/9 anonim válasza:
Azt egyáltalán nem lehet biztosra túdni hogy bejössz neki,Vagy Valami mást akar.Ugy túdsz biztosra menni hogy,Ha add is valami jelet rá.Pl:Zavarba jön ha meglát,Folytón veled akar lenni,Bokól neked,Folytón néz téged és ha oda nézel gyórsan le veszi a szemét rólad,Ezek már biztós jelek arra hogy tetszel neki!Hajrá sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Nem értem mi hógy az kell bejön is.De nem de igen.
Na nagyjábol igy olvastam a kérdésedet,Egyszerűen nem lehet meg állapitani,hogy mit irtál de Mindegy!
Lehet hógy csak szimplán meg akar húzni téged.
Lehet hogy félt bent aúldni egyedűl!
Lehet hógy,Tényleg tetszel neki.!...
Fekűdj le vele és megtúdod!D"xd
5/9 anonim válasza:
Valoszinuleg nem vagy unszimpatikus szamara. Na de behívott és semmi nem történt? 😂 a srác egy iszonyat nagy szerencsetlen, foleg hogy te is vevo vagy ra.
6/9 anonim válasza:
Nem, így márcsak a barátod akar lenni! :D
7/9 anonim válasza:
Útolsó elötti válaszoló)Xd,Nagyón is egyet értek veled! 😂😂
8/9 anonim válasza:
Vagy az is meg történhetett vele hógy nem állott fel neki és nem akart.Vegyél csóda pirúlát neki és menni fóg!
Amugy komólyan nem szégyeled magadat hógy 16-évesen át ménsz hózzá?
Fógadok Simoltad a kútyust csak nem állótt fell!😂😂
9/9 anonim válasza:
Ha nem történt semmi, nem volt semmi, csak beszélfetés, akkor valószínű nem akar kapcsolatot. Még csók se volt??? Mert egy fiú, ha szeret, és Vele vagy egy szobában, nem állná ki, hogy addig ne csapja a szelet, hogy legalább smároljatok! Sajnos ez szerintem nem esett beléd :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!