Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme?
Sziasztok.
Körülbelül 2 éve szerelmes vagyok egy lányba, (ő nem, ezt többször is elmondta) Ez alatt a két év alatt voltunk moziban, 3-4 alkalommal sétálni, beszélgetni is, de volt hogí fél évig nem is beszéltünk.
Szerintetek van értelme ezt tovább folytatni? Aki kíváncsi az egész történetre, annak leírnám privátban.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
18/F
Többször is elmondta, hogy ő nem szerelmes beléd. Két év alatt meggondolhatta magát, de - ezek szerint - nem tette.
Mondj le róla, mert nem vagy az esete.
Ha neked tetszik az órám és meg akarod minden áron venni. Én két éven át azt mondom, hogy nem eladó és nem is adom el. Ekkor mit csinálsz? Keresel egy másik hasonló órát.
Szia!
Szerintem azért az érzelmek, szerelem nem hasonlítható össze egy órával. Ez annál sokkal mélyebb, tapasztalatból tudom.
Én is voltam ilyen helyzetben, mint amiben most te vagy, ezért elmondom az én véleményemet/ tapasztalataimat, hátha segít.
Végtelen szerelmes voltam egy fiúba, de ő nem érzett irántam így. Közeli barátok voltunk, így hiába mondott nemet, hiába beszélt más lányokról, sokszor mégis úgy éreztem lehet valami köztünk, hiszen annyira bensőséges volt a kapcsolatunk. Ez ment 2 és fél évig. Néha elmondtam neki, hogy szeretem, ő meg kedvesen offolt. 2,5 év után meguntam ezt, hisz a remény örök, de nem valami jó dolog egy ilyen helyzetben. Így hát egyszer elhívtam találkozni, s válaszút elé állítottam. Elmondtam neki, hogy mióta szeretem, s hogy mennyire és most már túl szeretnék lépni ezen, vagy vele, vagy nélküle. Szépen végig beszéltük az egészet, aztán arra jutottunk, hogy továbbra sem szeret. Úgyhogy megpróbáltam tovább lépni és elengedtem őt. Neked is ezt ajánlom, hogy beszéld ezt meg vele nyíltan, s ha nem, hát engedd el, mert ijesztően sokáig tud várakozni az ember, mégha valami reménytelen is.
A másik tapasztalatnál az általad szeretett lány szerepében voltam, egy fiú végtelenül szeretett. Három éven át próbálkozott nálam, de egy jó barátnál sosem éreztem nála többet. Így simán lehetséges, hogy nálatok is ez van, de lehet az is, hogy időközben beléd szeretett ő is. Viszont mindkét esetben a megbeszélés a kulcs.
Értem.
Köszönöm a válaszokat, még kíváncsi vagyok többre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!