Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme a szüleivel beszélnem?
Szerintem nem lenne hülyeség :)
Nagyon aranyos lenne tőled, biztos értékelni fogják a szülei ;)
Hajrá!
Őszintén!
Van BÁRMI, reális esélye, hogy ebből lesz valami?
És nem arra gondolok, hogy talán 2-3 alkalommal egy évben találkoztok, hanem olyanra, hogy idén ugyanoda mentek tanulni, vagy odaköltözöl, vagy van kocsid és heti 3X leugrasz,...?
Ha nem, akkor ez értelmetlen!
Elsőnek köszönöm a bíztatást. :D
Másodiknak: Bőven több lenne mint évi 3 találkozás, 200 kilométer egyeltalán nem olyan sok mint amennyinek hangzik
A csaj háta mögött nagyon rossz ötlet.
Vele megbeszélve oké.
Semmi értelme. A barátnődre próbálj meg hatni, hogy merjen felvállalni. Ha nem megy neki, ne erőltesd. Vagy benned, vagy a szüleiben nem bízik, de valami nagyon nem oké. Értem én, hogy szereted meg minden, de ennyi rátermettséget, önállóságot azért bártan elvárhatsz a barátnődtől. Mi lesz akkor a többi kérdéssel? :)
Az lehet probléma, ha miután elmondtátok, a szülők nem örülnek, de hogy megelőlegezitek és nem meritek megkérdezni se, elég gáz.
Hülyeség. Gondolj bele mint apa h valaki csak úgy tok anonim radir h “amúgy tetszik a lányod, szeretnek talizni vele”
Én akkor eltiltanám a gyereket minden elektronikai eszkoztol
Max úgy lenne hiteles h leutazol hozzájuk és dumaltok
Akkor talán sikerülne a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!