Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt mindenki maga dönti el igazabol, vagy majd ahogy a helyzet hozza
2/5 anonim válasza:
Ha gyakorlatlanok vagytok, akkor nem feltétlenül nyelves.
Attól még lehet jó!
3/5 anonim válasza:
Nekem a sokadik se nyelves. Valahogy egyszerűen nem szeretem a nyelvest. Eddigi barátnőim se nagyon voltak érte odáig. Első barátnőm mondta elsőnek, hogy ő nem szereti, a többi kapcsolatnál én hoztam fel a dolgot. Szerintem kicsit undi vagy nem tudom, a lényeg, hogy nem jön be nekem.
Ezért se célszerű nyelvessel kezdeni. Meg mint ahogy írták is, ha nincs tapasztalat akkor nem ezzel kellene indítani.
4/5 anonim válasza:
Rajtatok múlik, nincs rá szabály. Nekem csak puszi volt az első, de ez nem szentírás :)
5/5 anonim válasza:
Pedig a nyelves csók a legjobb, én imádom. Persze higiénia alap, előtte fogmosás. De ha mindkét fél jól csinálja, romantikusan, érzelmesen, az nagyon jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!