Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tehetném magam ezen túl?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném magam ezen túl?

Figyelt kérdés

Alapvetően az a baj, hogy elég magányos vagyok. Jóindulatú, közvetlen lánynak tartom magam, középsuliban jól elvoltak velem az osztálytásaim, szinte mindenkivel megtalálom a közös hangot, és szeretek nagyon másoknak segíteni, örömet szerezni. De mégis mindenkinek volt nálam jobb barátja. A fiúkkal jobban kijövök, a legjobb barátom is fiú volt, de becsapott és elárult. A párkapcsolataimba is mindent beleadtam, több fiúval randiztam, eddig 2 kapcsolatom is volt, amikhez nagyon szép emlékeim fűződnek. Eddig mindig a fiúk kezdeményeztek nálam. Viszont egy éve magányos vagyok, nagyon megtetszett egy srác, akit csak látásból ismerek, ő is emlékszik rám, mint kiderült. Elég félénk vagyok ismerkedés terén, könnyen zavarba jövök, napokig gyűjtöttem a bátorságot, hogy a születésnapján ráírjak és elküldjek neki (képen) egy saját készítésű ajándékot. A fiú értékelte, kicsit beszéltünk, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy nincs kedve velem beszélgetni. A fiú egyébként átlagos, normális. Nem vagyok csúnya lány, de az a tipikus cicababa sem, viszont ha valaki megtetszik vagy bármi amit szeretnék elérni, azért mindent megteszek. Félénk lányként többször én tettem kezdeményező lépést a srác irányába, de csak pár mondatot kaptam viszonzásul. Vannak, akiknek tetszem, de látom, hogy sokuk nem párkapcsolatot akar, aki viszont olyan céllal ír, az nekem nem az esetem. Fiúk, ha a lányok közelednek felétek, miért utasítjátok őket el? Mindenhol azt hallom, hogy bezzeg a lányok nem lépnek, és mikor rácáfolnék, akkor érdektelenséggel találom magam szemben :((

18/L

2019. febr. 8. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:

A fiúk is azért utasítanak el lányt, amiért fordítva. Mert nem tetszik. Ennyi.

Ne erőltesd. Nekem ez a pasizás alapbol taszító,de ez a görcsös kapcsolat után kaparás még inkább.

F

2019. febr. 8. 20:41
 2/2 Doon válasza:
20/F én úgyan így vagyok énis félént vagyok és nagyon nehez ismerkedem a lányokkal engem is elútasítanak általába bár nem sokszor probálkoztam nem mondanom hogy csúnya vagyok persze nem is vagyok egy álom pasi ezt a kérdést énis fel tehetm hogy miért útasítsák a lányok el a normális fiút aki bármit meg adna annak a lánynak és bármire képes lenne érte de csak azokkal álnak szóba akikkel nem kéne _(
2019. márc. 9. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!