Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tehetném magam túl ezen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetném magam túl ezen?

Figyelt kérdés

Most úgy néz ki iskolát váltok és ki is néztünk anyával egy iskolát, de még nem tudunk semmit, hogy felvesznek-e vagy sem, hiszen már lejárt a határidő...

Az az iskola abban az utcában van ahol az exem lakik vagy lakott.

Igazából ha csak simán az exem lenne azon túl tudnám magam tenni, viszont ő hasonló dolgot csinált mintha megerőszakolt volna és én nem akartam.

Nagyon nehéz volt erről nagyon hosszú ideig beszélni és a barátaimnak sem mertem elmondani ezt és beszélni sem akartam erről.

Ha esetleg felvesznek hogy tudnám magam ezen túltenni, hogy ne ezen gondolkodjak? Már kb 2 éve történt.

A jelenlegi iskolában meg nem szeretnék maradni mivel ott nem azt tanulom amit szeretek.

2018. jún. 4. 20:51
 1/3 Nem lopott válasza:
Dericsd ki ott lakik e még
2018. jún. 4. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem tudod leküzdeni az érzést érdemes lenne felkeresni egy szakembert ő tuti segíteni fog :)
2018. jún. 5. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez segitsegert. Mondd el a szuleidnek. Az ilyen dolgot nem szabad hagyni. Nem uszhatja meg. Ennel sokkal tobbet ersz
2018. jún. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!