Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tehetném túl magam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl magam ezen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az osztályomban van egy fiú akinek egy pár hónapja

elmondtam, hogy ki tetszik nekem.

Sokat piszkált vele utána, és felmerült bennem, hogy elmondja annak a srácnak aki tetszik. Mostanság nem valami felhőtlen a kapcsolatunk egymással és egyre jobban a gyötör a tudat, hogy rossz emberre bíztam rá, életem egyik legnagyobb titkát. Attol félek, hogy csak azért hogy keresztbe tegyen nekem (ha eddig még nem tette) elmondja a kiszemeltemnek hogy tetszik. Próbáltam, és jelenleg is próbalom magammal elhitetni, hogy nem, nem mondta meg neki,de egyszerűen nem megy.

Lehet hogy egy kicsit zavarosan hangzik mindaz amit leirtam, ezért ha van egyéb kérdésetek, azt a válaszaitokkal eggyütt,privátba írjátok le nekem.

14/L

2016. dec. 3. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi vész nincsen. Ha elmondja legalább a fiú megtudja és ha te is tetszel neki, akkor elkezdődhet valami. Csak egy jó tanács: a titok csak addig titok amíg egyedül te tudod.
2016. dec. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!