Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú a buszon aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú a buszon aki nagyon tetszik, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel majdnem minden reggel és délután egy busszal szoktunk járni. Azthiszem tetszik nekem,de nemtudom mit tehetnék,hogy egyáltalán felfigyeljen rám. Nemhinném,hogy bejövök neki.

Párszor észrevettem,hogy néz de ez semmit nem jelent. Egyik nap 2 haverjával volt és oda ültek a velem szembeni székekre,a haverjai beszélgettek,de ő megse szólalt,és elég sokszor rámnézett,de szerintem csak unalmában. Nemtudom eldönteni,hogy bejöhetek e neki vagy nem. 17/L

2019. febr. 2. 22:51
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
46%
Szerintem ülj mellé és próbálj meg mondjuk rágózni vagy zenethalgatni fülhalgatóval az bejön a fiúknak és persze egy kis smink :)
2019. febr. 6. 19:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen szerintem annyira a smink még nem kell, max egy nagyon pici. Természetes lányok sokkal szebbek mint a festékminták, de ez csak az én véleményem.

#19 voltam

2019. febr. 7. 08:34
 23/24 anonim válasza:
87%
Én mint fiúként azt tudom tanácsolni, hogy nyugodtan odamehetsz szerintem.Mindenki azt mondja a fiúnak kell kezdeményezni, de ha a fiú nem veszi a lapot és elszalasztod a lehetőséget akkor meg? Nem tudom én lányként kideríteném a nevét, megkeresném facen akár bejelölném és ráírnék, vagy van a másik eset hogy odamész köszönsz adsz neki egy lapot amin az elérhetőséged van, vagy a buszon beszélgétsz vele. Pl: Szia, párszor lattalak már a buszon, az lenne a kérdésem hogy nemlenne-e kedved valamikor beülni kajálni/kávézni valahova? Itt az elérhetőségem ha szeretnél talalkozni (név). Így gyorsan ennnyi jutott eszembe ahogy megszólíthatnád, vagyis én örülnék egy ilyennnek, főleg ha az adott illető még szép is 😃
2019. febr. 7. 21:59
 24/24 anonim ***** válasza:
40%
Hát persze, még meghívni is a lány hívja még valamire. Esetleg idővel meg is kérheti a srác kezét,nehogy neki is kelljen valamit véletlenül kezdeményezni.
2019. febr. 8. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!