Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a buszon aki nagyon tetszik, mit tehetnék?
Van egy fiú akivel majdnem minden reggel és délután egy busszal szoktunk járni. Azthiszem tetszik nekem,de nemtudom mit tehetnék,hogy egyáltalán felfigyeljen rám. Nemhinném,hogy bejövök neki.
Párszor észrevettem,hogy néz de ez semmit nem jelent. Egyik nap 2 haverjával volt és oda ültek a velem szembeni székekre,a haverjai beszélgettek,de ő megse szólalt,és elég sokszor rámnézett,de szerintem csak unalmában. Nemtudom eldönteni,hogy bejöhetek e neki vagy nem. 17/L
Adj neki akkor csak valami jelzésértékűt, és ha olyan szinten felkeltetted az érdeklődését, majd lép.
Gondolok itt egy ilyen kis cuki ilyen fényes csomagolópapírral bevont gyufásdobozkára (vagy akár készíthetsz te is hozzá új, saját dobozt másik papírból, nekünk ilyen karácsonfa-díszünk van), na szóval bevonsz fényes csomagolópapírral egy gyufásdobozt, megkötöd szépen kereszt alakban ilyen fényes szalaggal, és kész. (ha díszt akarsz, rakhatsz rá akarsztót is cérnából, de szerintem nem szükséges, mert most ne egy dísz legyen, hanem egy kis ajándékcsomag tőled.) És akkor nem kell belerakni semmit, akár ott rögtön meg is mondhatod neki, hogy nem kell kibontani. Vagy nemtom, lehet félreérteni, szal így ne mondd neki, hogy "nem kell kibontani, ez csak egy ilyen jelképes dolog" mert akkor mit jelképezhetne, lehet hogy ribizlinek gondolna esetleg, hogy rögtön már az ágybabújást jelképezi, és már lehet, hogy belelátná, hogy többször is előfordult, hogy neked ez így már bejött. Szóval nem kell mondani semmit, csak add oda neki. Hogy "ez csak egy ilyen kis ajándékdobozka" talán még azt is mondhatod, hogy "nincs benne semmi, de neked szántam" talán még ez is így akár még jó lehet. De egyébként nekem a borítékban írok magamról című történet működni látszik a szerelmemnél:) Én vagyok a lány:) Ja én még amúgy rajzoltam is neki (katyvaszt, vicces értelmetlenséget, ami mosolyt hivatott csalni az arcára:) -ez nem feltétlenül nőies, de vicces:D), meg volt még benne telefonszám meg ímélcím:) Az a végén volt talán. De nemtom,most így elgondolkodtam. Azt nem tudom tehát, hogy a nevemet az elejére írtam-e, mert hogy az elérhetőségeket a végére , az tuti.
*Én ilyen csomagolópapírost nem adtam neki. :)
Én levelet adtam:):)
Meg egyszer vittem neki egy kókuszrudat; nem tudtam, ismeri -e , és meg akartam osztani vele, hogy milyen jó. :)
Ha megborulsz a buszon tuti felfigyelne rad
Sőt, nem csak o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!