Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a buszon aki nagyon tetszik, mit tehetnék?
Van egy fiú akivel majdnem minden reggel és délután egy busszal szoktunk járni. Azthiszem tetszik nekem,de nemtudom mit tehetnék,hogy egyáltalán felfigyeljen rám. Nemhinném,hogy bejövök neki.
Párszor észrevettem,hogy néz de ez semmit nem jelent. Egyik nap 2 haverjával volt és oda ültek a velem szembeni székekre,a haverjai beszélgettek,de ő megse szólalt,és elég sokszor rámnézett,de szerintem csak unalmában. Nemtudom eldönteni,hogy bejöhetek e neki vagy nem. 17/L
Semmit
Ha akar valamit,akkor lép.
Ja nehogymá a lánynak keljen odamenni.
De ha gondolod tépd le róla a gatyát oszt jöhet egy kis kézimunka.
Szerintem simán odamehetsz ha nem zavar nagyon egy kis esetleges csalódás
“Jaj nehogymár a lánynak kelljen oda menni”
Meglejet hohy a srác zavarba jön attól hogy te kezdeményezek de azért ma már elnök jelölt is lehetsz :D feleslege ezt ennyire át vinni a gender témába manapság
A barátomhoz is így ment oda egy lány a buszon, meghívta kávézni. Egyből kínossá vált a helyzet, mikor a barátom mondta, hogy már van barátnője (én). Szóval ha kezdeményezel, készülj fel ilyen lehetőségre is.
Én is úgy vallom, hogyha egy fiú akarna valamit, már rég lépett volna. Nem tartom rossznak, de személy szerint nem is tudnám lányként megtenni az első lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!