Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valakii
A baratommal egy kicsit a veszekedes hetunket éltük at es amikor talalkozunk tok normalis de peldaul ha irok neki nagyon flegma.
Mondtam is neki mar de nem nagyon vette komolynak. Mar zavaróan nem ir pedig aktiv meg minden es ha irok neki akkor is flegma es zavar mar. De ezt nar nem akarom irni neki mert idegesiteni fogom .
1esnek igaza van, tiszta south park :)
A barátnőm mindig zavar, viszont ha elhagyna akkor öngyilkos leszek, hasonló a problémádhoz. Lehet ennyi erővel kigúnyol, kicsúfol a hátad mögött és amikor találkoztok, próbálja adni a jó barátot...
Az a baj hogy nagyon szeretem es nem tudom mit tegyek
Nem tudnam elviselni ha egy masik lannyal lenne
Le írtam a megoldást, te meg azt várod a másiktól, hogy helyetted döntsön... De valamiért mégis hezitálsz, ott hagyni az ipsét, mikor jól tudod, mi lesz a vége.
Fáj vagy sem, ha érzelmi csalódást akarsz mellőzni, akkor jobb ha be látod, hogy ennek így nincs sok értelme, és keresel valami becsületes hapit magad mellé, aki figylemembe is vesz az életben!
Van ennek egy olyan oldala is hogy csak nagyon makacs. Tehat a sok veszekedes utan azt varja hogy te kerj bocsanatot es hogy keresd a tarsasagat (en is csinaltam nagyon sokszor ilyet). Hidd el hogy szeret meg. En is azt tudom javasolni hogy egy ideig ne irj ra. Biztos keresni fog.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!